Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ahhoz, hogy jó puha, omlós...

Ahhoz, hogy jó puha, omlós legyen a káposzta ágyon sült csülök, kell főznöm előtte egy órát?

Figyelt kérdés

Káposzta ágyon sült csülköt szeretnék csinálni. Kolozsvári szalonna a kacsasütő aljára, rá fele savanyú káposzta és fele krumpli.

A csülköt egy napig pácoljam fokhagymamás babéros vízben, aztán ebben főzzem is egy órát, hogy puha omlós legyen, vagy ez nem szükséges és befűszerezve mindjárt főzzem?


2017. febr. 20. 12:52
 1/3 A kérdező kommentje:
* süssem (végét elírtam, bocsi)
2017. febr. 20. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:
En fedo alatt parolnam a sutoben egy orat, aztan vennem le a fedot rola.
2017. febr. 20. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem árt előfőzni (de áztatni/pácolni nem kell)babérleveles, fokhagymás, egészborsos vízben. kb másfél órát kell főzni, ha káposzta és krumpliágyra akarod tenni. Így a végére együtt tudnak finom puhára sülni.Ha a végén a csontot egy mozdulattal ki tudod csavarni a csülökből, akkor már omlósan puha.

Lehet a bőrét kevés sörös mézzel, vagy egy darab szalonnával kenegetni, hogy ropogós piros legyen.

2017. febr. 20. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!