Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki el tudná magyarázni,...

Lesszi kérdése:

Valaki el tudná magyarázni, hogy mi a különbség a csokoládé massza-, és a vaj között? Melyiket mibe használják?

Figyelt kérdés
És mire jó a csoki pasztilla? Alapanyagai az otthoni, bolti minőségű csoki készítésnek?

2017. ápr. 29. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Csoki massza, és a vaj között? Hát elég nagy különbség van :DDDDDDDDD


Amúgy az internetet ismered? Szoktad is használni?

2017. ápr. 30. 01:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A kakaovajra gondolsz?
2017. ápr. 30. 02:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Csokoládévaj, olyan nem létezik. Kakaóvaj van, de az önmagában ehetetlen. Hozzáadagolhatod más összetevőkhöz, házi csokikészítésnél segít jobb állag elérésben.


A csokoládé szárazanyag-tartalmát a kakaómassza és a kakaóvaj együtt adják.


A csoki pasztillát ha felolvasztod és temperálod, bonbont, táblás csokit stb. önthetsz belőle formára.


Ha otthon szeretnél foglalkozni csokikészítéssel, javaslom nézegesd a Praliné paradicsom blogot, ott mindent megtanulhatsz:

[link]

2017. ápr. 30. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves egyes! Igen drága szívem, tudom mi az internet, használom is, de olyan sok eltérő adat van rajta, hogy nem tudom, melyik az igaz.

Kettes: igen, pontosan arra gondolok.

Hármaska: Nagyon köszönöm az értelmes, hasznos választ, sokat segítettél! Küldtem a zöld pacsit:)

2017. máj. 5. 11:46

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!