Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kráter szelet készítésénél...

Kráter szelet készítésénél hogy kell "pudingot szaggatni a tésztára"?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 30. 08:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy kanal pudingot rapottyantasz a tesztara.
2017. ápr. 30. 08:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindig vízbemártott kanállal csináljuk, így könnyen lecsúszik egy kanálnyi adag a masszára. A piskótaszerű tészta ezt be fogja vonni, így csak szeleteléskor látható a kétféle beleszaggatott puding.
2017. máj. 1. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy, mint a nokedlit.
2017. máj. 1. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!