Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült csirkecomb sütése,...

Sült csirkecomb sütése, tapasztalt háziasszonyok válaszát várom?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy az én sült combjaim sosem lesznek olyan piros ropogósak. Vacak gázsütőm van,alig akar pirulni benne bármi is. Valami tipp,ötlet hogy mitől lesz olyan piros a husi. Ti hogy csináljátok?

2017. máj. 29. 13:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Türelemmel.

Nekem is sz.r gázsütőm van, és nagyon sok idő kell a piruláshoz. Kb 1,5 óra. Vagy több.

2017. máj. 29. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egy pici sört öntök alá,isteni omlós lesz tőle.

És locsolgatom az olajos levével a bőrét,sokáig kell sütni.

2017. máj. 29. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
A piruláshoz 1,5 óra? Ezt úgy érted hogy fólia alatt sütéssel együtt? Vagy leveszed a fóliát és még 1,5 órát sütöd?
2017. máj. 29. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Öntsd le alóla a fölösleges lé egy részét, szúrj egy darab zsírszalonnát villára, mártsd bele egy kis sörbe, és kend át vele a bőrt. Aztán a legnagyobb fokozaton pirítsd. A másik megoldás, hogy serpenyőben körbesütöd, mielőtt beteszed párolni a sütőbe.
2017. máj. 29. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Félóráig süsd fóliával letakarva utána fólia nélkül 1 órát
2017. máj. 29. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Lével locsolgatásra még egy szavazat!

X ideig fólia alatt sül, aztán fólia nélkül is kell sülnie, hiszen a felülete csak így tud jobban kiszáradni. De hogy ne száradjon ki teljesen, ezért locsolgatom időközönként a levével.

Szép pirosas barnás színt kap anélkül, hogy kiszáradna a bőre vagy a húsa.

2017. máj. 29. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én mindig úgy teszem az olajozott/zsírozott tepsibe a bepácolt combokat, hogy bőrével lefelé van fordítva. Lefóliázom, vagy teszek rá fedőt és úgy sütöm, amíg puha nem lesz a hús (időt nem tudok írni, mert ez a combok nagyságától, mennyiségétől függ). Amikor puha, leveszem a fedőt és visszafordítom a combokat, hogy bőrével felfelé legyenek, meglocsolom a sült zsírral és magasabbra veszem a hőfokot. Nagyjából negyed óra, 20 perc alatt szépen lepirul a teteje is. Ha ennyire rossz a sütőd, esetleg próbáld meg gázon, olajban lepirítani a tetejét, kissé bővebb olajban bőrével lefelé sütni, hogy a bőr jó ropogós legyen.
2017. máj. 29. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Sütő kérdése is, mert ha én úgy csinálnám ahogy az egyik korábbi válaszoló írta, hogy fél óra fólia alatt, egy óra anélkül, szénné égne. Tehát én pont fordítva szoktam, max egy óra fólia alatt, majd max fél óra anélkül és ropogós lesz a bőre. Viszont fontos a locsolgatás, ne hagyd szárazon a bőrt. Időnként vedd ki meglocsolni a zsírjával, szaftjával, ami lehet tényleg egy kis sörös lé is. Ha idegenkedsz az alkoholos italtól, a tej is pirít.
2017. máj. 29. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem pirult meg sohasem olyan szép ropogósra,amelyet másoknál látom.Viszont kitaláltam azt,hogy vastagon bekenem sóval kivül-belül és hagyom kb. 15-20 perc max.utána jól lemosom,füszerezem és 200 fokos sütõbe teszem,alufóliával letakarva kb.1 óráig.Közben a sütõt mérséklem 180 fokra.Leemelem a alufoliát és megforditom a csirkét, vagy combokat és hagyom pirulni,de ujra 200 fokra teszem a sütõt.Most már igy imádom,ahogyan megsülnek a csirkés dolgaim.


Vagy ugyis szoktam,hogy egy lábast félig öntök olajjal,vagy ki mit használ és belefektetem a csirkés dolgokat és közepes lángon pirosra sütöm,igy is nagyon finom.

2017. máj. 29. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem lábasba mindig oda ragad és száraz :/
2017. máj. 29. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!