Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor főzök sárgaborsót,...

Mikor főzök sárgaborsót, akkor ilyen fehér hab képződik a tetején, mi az?

Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Fehérje. Mintha húst főznél. Viszonylag magas,15-20 % körüli a fehérjetartalma.
2017. jún. 7. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Van a habban kálium?
2017. jún. 7. 20:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Meglehet enni a habot?
2017. jún. 7. 20:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg összegyűtöm a habot és kávéba? Na úgy lehet?
2017. jún. 7. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
2017. jún. 7. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem elég magas az a kerítés... :D
2017. jún. 7. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom, már megint te vagy a káliumos?

Nincs a habban kálium.

A kálium a sárgaborsóban van, azt edd!

2017. jún. 8. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Húú, megnyugodtam.
2017. jún. 8. 16:08

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!