Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hagymás bab túl kemény lett,...

Hagymás bab túl kemény lett, hogyan puhíthatnám?

Figyelt kérdés
Amikor a bab főzését abbahagytam, elég puhának tűnt, de mire elkészült az étel, kemény lett. Mit lehet tenni? Előre is köszi
2017. aug. 29. 20:28
 1/1 anonim ***** válasza:
fözd tovább
2017. aug. 29. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!