Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A mályva cukrot minek sütni?...

A mályva cukrot minek sütni? Amerikai filmekben szoktam látni hogy mályva cukrot nyársra húznak és sütik. Mi a funkciója ennek a procedúrának? Valami hasonlót kémia órákon is csinálnak szintén amerikai filmekben.

Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 06:52
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha karamellizálódik, akkor más - sokak szerint job - íze lesz
2017. nov. 13. 07:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
* jobb
2017. nov. 13. 07:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Ahelyett, hogy szalonnát sütnének. Idióták.
2017. nov. 13. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Igen, karamellizálódik. Én semmilyen formában nem rajongok érte, de sokak szerint finomabb.
2017. nov. 13. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
tényleg finomabb, mi szoktunk enni olyat
2017. nov. 13. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Én usában sütöttem először. Teljesen más lesz. A külső felülete megkeményedik, de csak nagyon vékony rétegben, belül pedig folyós lesz. A belső rész nem lesz olyan forró, hogy megégesse a szádat. Sokkal finomabb, sajna 5-10 darabnál nem lehet többet megenni belőle, mert nagyon telít.
2017. nov. 13. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
29%
Aki a 3.-at lepontozta, na az is a gumicsizmában hordja humort.
2017. nov. 13. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!