Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült csirke combot megfőzhetek...

Sült csirke combot megfőzhetek előtte vízben, hogy abból legyen a húsleves?

Figyelt kérdés

Úgy értem, többször véres marad a sült csirke comb a tepsiben, és vendég elé ezt ciki rakni.

Egyszer spórolni akartam, és elkezdtem húslevest főzni, de amint kész lett a húslé, a levest csak a tésztával és zöldségekkel folytattam, a húst pedig szép sorban leraktam tepsibe, megfűszereztem.

Mondanom sem kell, béna gáz sütőm van, ami nyilván rossz hőelosztást biztosít, kipróbáltam, teljesen nyers hús meg sem sül benne, így viszont a kifőtt hús tulajdonképpen már kész volt, csak a fűszerrel jól megpirult, nem volt véres, sem száraz, sőt isteni finom volt.


Csak egy kérdésem van, hogy hülyeséget csinálok, vagy ezt más is szokta esetleg így?


2018. febr. 15. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Néha én is szoktam, előbb csinálok levest, aztán a husi x részét kiszedem és megsütöm :)
2018. febr. 15. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
MEllesleg, ha neked bevált és jó dolognak tartod, miért tőlünk kérded? Ha öten at mondjuk, fúde hülye vagy, akkor inkább szenvedsz vele? ;)
2018. febr. 15. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Mi a kérdés?
2018. febr. 15. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
24%
Előfőzni és sütni energia pazarlás , azért véres a hús mert a tepsiben sül . Olajba serpenyőbe sütve forgatva villával bökdösve és előtte jól bevagdosva nem lesz véres . Aki szaftosan kedveli akkor a kisült húsra fedőt tányért fordít és a pára omlóssá teszi .
2018. febr. 15. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

Miért gondolod, hogy hülyeséget csinálsz? Szerintem csak az számít, hogy nektek ízlik.

Én pont így készítem a Töltött tyúkot. Megfőzöm egészben a húslevesben a megtöltött tyúkot, aztán a sütőben szép pirosra sütöm, és nem kell attól tartanom ,hogy a közepe nem sült át, ezt a nagymamámtól tanultam, ő még a rántott csirkének valót is előfőzte a húslevesben.

2018. febr. 15. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
34%

Próbáld ki ezt a receptet. Nagyon finom ropogós bőr és omlós puha hús.

[link]

2018. febr. 15. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem ez így tökéletes, így lesz leves is, meg a husi is jobb lesz. :)
2018. febr. 15. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2018. febr. 15. 21:07
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Olajba serpenyőbe sütve forgatva villával bökdösve és előtte jól bevagdosva nem lesz véres . - neked nem szokott rhadtul fröcskölni az olaj, ha a húslé belefolyik? :D Szerintem DE...
2018. febr. 16. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mamam kb 80 eve igy csinalja. Meg amugyis magatoknak keszited, tedd ugy, ahogy neked tetszikk
2018. febr. 16. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!