Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szalmonella hogy fordulhat elő?

Szalmonella hogy fordulhat elő?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy nem teljesen átsült tojástól, vagy csirkehústól, de elvileg a magyar tojás mind szalmonellamentes ( [link]

"Szigorúan ellenőrzött termelésből származnak és jó minőségűek a magyarországi telepeken termelt étkezési tojások, ezért azokat nyugodtan fogyaszthatják a hazai vásárlók – hangsúlyozza a BTT. A terméktanács azt javasolja, hogy a fogyasztók keressék a magyar telepekről származó étkezési tojásokat, illetve baromfitermékeket az üzletekben. A minőséget, a biztonságot és a származást a tojásnál a Koronás Tojás Védjegy, a baromfihúsnál a Magyar Baromfi Védjegy is garantálja a fogyasztók számára."

Ez a lengyel szalmonella botránykor íródott, így elvileg a magyar tojás amit a boltban lehet venni, mind szalmonellamentes. Akkor elvileg csak az otthoni, háztáji tojás lehet ferőzött?


2018. márc. 25. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ja, elvileg minden mindenhol szabályos, gyakorlatban meg ez az egyik legkorruptabb ország a legbeleszarósabb emberekkel.
2018. márc. 25. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Najó, de attól még annak lenne "nyoma" ha szalmonellás tojást adnának el. Nem?
2018. márc. 25. 23:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Minek?
2018. márc. 26. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!