Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemell sütése?

Csirkemell sütése?

Figyelt kérdés

Pácolt csirkemellet szeretnék sütni, de a főzőlapom vacakol, ezért valahogy a sütőben kellene megoldanom. Ha egy mód van rá egyben sütném. Saláta lenne a köret.

Milyen pácot javasolnátok és hogy készítsem el elősütés nélkül, hogy ne legyen rágós és száraz?



2018. ápr. 15. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Rágós max akkor lesz ha nyers marad. Ezért kell néha fel önteni egy kis vízzel. És lassabban sütni. Tehát kell neki legalább egy óra nem pedig 15-20perc. Ha már szét jön a villával akkor jo.

Száraz pedig akkor nem lesz ha alufólia alatt sutod és a vége fele le veszed picit és úgy sutod tovább.

Én sima “naturt” szoktam csinálni.

Egy kis olaj vagy vaj alatt hagymával fokhagymával só bors ízlés szerint.

2018. ápr. 15. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kefíres pácban hagyd egy éjszakát állni, aztán nagyon forró sütőben 200 fokon 15 perc alatt süsd meg.

A kefírtől puha marad a hús.


Kefires csirke pác


1 pohár kefir, 2 gerezd fokhagyma, 1 ek olaj, 2 kk só, 1 kk frissen őrölt fekete bors.


A fokhagymagerezdeket megtisztítom és átnyomom. Az összes felsorolt többi hozzávalót jól összekeverem és csirke, valamint egyéb baromfihúsok pácolására használom.

Ezt a pácot tovább lehet fűszerezni, őrölt paprikával, chilivel, őrölt köménnyel, garam massalával, zöldfűszerekkel.

2018. ápr. 15. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. ápr. 16. 16:55

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!