Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Forró csoki por felhasználható...

Forró csoki por felhasználható sütmények tésztájához?

Figyelt kérdés
Italként nem igazán kedveltem meg, de az összetevőit tekintve nagyrészt cukorból, kakaóból, tejsavóporból és keményítőből áll. Szerintetek beválhat pl. egy csokis muffin tésztájához kakaó helyett? Illetve a liszt mennyiségét is csökkentsem a keményítő miatt?

2018. jún. 7. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem látom be, miért ne működne. A liszt mennyiségét elvben csökkenteni kéne, ha hasonló állagot akarsz, de ha nincs nagy mennyiségről szó (bevallom, nem szoktam ilyen porokkal találkozni, de gondolom, elég tömény és nem kell belőle sok), akkor elhanyagolhatónak tűnik, a cukor rész amúgysem számít sokat ebben, azt hiszem. A kakaó, keményítő, tejsavópor már igen.
2018. jún. 7. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2018. jún. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!