Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hányféleképpen szoktátok...

Hányféleképpen szoktátok elkészíteni a csirkehúst?

Figyelt kérdés
2018. jún. 9. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%

Leginkább nulla.


Egyedül a sült csirkeszárny játszik, aztán helló :D


Tarjából csinálom a húsos dolgok 98%-át - kivéve bécsi.

2018. jún. 9. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Sehogy, de azért enni eszem rokonnál. Az kiváló házi csirkecomb, sütve, remekül fűszerezve, kellő zsírral (sok nekem se kell hozzá, de valamicske azért igen). Nem szeretem a csirkét, de abban a formában évi egyszer nagyon szívesen megeszem (sőt, még viszek is haza, hidegen), mert fantasztikusan ízletes. Nyilván rossz alapanyagból ez nem megy.
2018. jún. 9. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Nem szeretem a szárnyast. Kétféleképp készítem: zúzapöri, vagy csirke felsőcomb pörkölt. Lecsós alap, kis vörösbor, combok. Hozzá nokedli, savanyúság. Mai is ez volt a vacsi.
2018. jún. 9. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Mellett meg combot használok filézve. Combból pörit csinálok. Mellből rántott,sült húst,dubarry szeletet. Csirketortát,hawai szeletet,lecsós husit. Csontos combot csak sütni szoktam.
2018. jún. 9. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A csirkének én csak a melle részét szeretem, így abból szoktam főzni nagy ritkán. Olyankor vagy pörkölt lesz belőle, vagy más, szószos megoldás (szecsuáni, négysajtos, stb.). Vagy ha épp milliomosnak érzem magam, mert 1.500Ft-tal többet kaptam fizetéskor, szoktam hozzá csinálni egy különlegesebb bundát, amiben van liszt, tojás, tej, reszelt nyers krumpli, vöröshagyma, fokhagyma, pirospaprika, só, és bors. Ezeket összekeverem egy tálba, majd belemártom a szeletelt csirkemelleket, és forró zsírban kisütöm őket.
2018. jún. 9. 23:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Csípős csirkeszárnyat szoktam készíteni, ami nálam erőspistás, vagy darált csilis, egy harminc-negyven darabot. Pörköltnek meg felsőcomb filét szoktam készíteni, füstölt paprikával, hagymával, egész borssal és zellerzölddel. Nokedlival és tejföllel esszük. Nyaka, szárnya, farhátból pedig húslevest.
2018. jún. 9. 23:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim válasza:
100%
Mindenféleképpen
2018. jún. 9. 23:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Leves, pörkölt, sütve, rántva.
2018. jún. 10. 00:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

Kb minden húsételt filezett csirkemellbol készítek. Mi nem szeretjük a többi húsfélét, csak a darált marhahús jön meg szóba.

Szoktam készíteni pörköltet, brassóit, bakonyit, lecsos hust, hentestokanyt, stb. Tulajdonképpen minden ételben lehet a húst csirkemellel kiváltani.

2018. jún. 10. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
88%
Sütve-rántva, pörkölt, rizses hús, csontról lefaragva lecsósan, tejfölös ragunak, húsos tarhonyának, húslevesnek, palóclevesnek
2018. jún. 10. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!