Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rántott húst panírozás után...

A rántott húst panírozás után azonnal ki kell sütni?

Figyelt kérdés
Vendégeket várunk és mint kiderült, csak este érnek ide. A húst most paníroztam be. Hogy járnék jobban: ha most kirántanám, vagy ha várnék vele estig? Ha áll a panírban, nem lesz más a prézli állaga attól, hogy addig megpuhítja/átáztatja kicsit a tojás?
2018. júl. 1. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem hütöbe téve nem lesz baja, de sütés elött forgasd még egyzser prézlibe, mert az elázik rajta addig.


Vagy a másik megoldás, hogy most átsütöd világosra, és tálalás elött még megprirítod gyorsan.

2018. júl. 1. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Mi sokszor készítjük úgy ha egész napos dolog van, hogy előre bepanírozom, és este sütjük. Én már nem szoktam újra forgatni a zsemlemorzsában.
2018. júl. 1. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Inkább később süsd, szerintem ropogós lesz így is, biztosan inomabb lesz, mint a kihűlt rántott húst tálalnád fel.
2018. júl. 1. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baja, Én szoktam sütni lefagyasztott előre panirozottat is.
2018. júl. 1. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. júl. 1. 12:43

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!