Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A Maggi miért tehet minimális...

A Maggi miért tehet minimális chilit is a bolognai alapjába?

Figyelt kérdés
sajna olyan környezetben élek ahol gyakran akad por alapú kaja. teljesen reklám mentesen, azon kívül hogy azt veszem észre hogy a Knorr alkotásai jobbak a Maggitól, olyan furcsaságokat is felfedeztem mint pl. a Maggi még a bolognai alapporába is tesz minimális chilit. ezt mégis miért? jobban fogyjanak az alapanyagaik? a Nestlé sem szegény cég... ráadásul mostanában olyanokon kezdetek spórolni hogy totál kihagyják a sót pl. ami régen természetes része volt az ilyeneknek. persze megérdemli aki ilyenekből "főz",de mintha régen nagyobb marketingje lett volna ezeknek az alapporoknak
2018. szept. 21. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

So helyett nátrium glutamátot használnak

Chillit mindenbe tesznek hiszen izesítő szerként szolgál...

2018. szept. 21. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
93%
Egy dolgot megjegyeznék, a só az egyik létező legolcsóbb alapanyag, ha azt kihagyják, akkor egy biztos, hogy nem spórolásból teszik, hanem mert népszerű lett az egészségesebb életmód, és ételek, így marketing értéke van annak, hogy "csökkentett sótartalmú a termék".
2018. szept. 21. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom ízesítőnek. Mert nem feltétlenül lesz csípős. De így nincs benne mesterséges ízfokozó (nátrium glukamát pl)
2018. szept. 21. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!