Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Konfitálás kérdések?

Konfitálás kérdések?

Figyelt kérdés

Konfitált libacombot és mellet akarnék készíteni ilyen módon, de még sosem próbáltam.

Ami érdekel, honnan lehet tudni, hogy mikor megfelelö a zsír höfoka (hömérö nélkül), illetve hogy a megadott több óra független a hús mennyiségétöl?



2018. dec. 8. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem független. Én kacsát szoktam így csinálni, sajnos a libáról nincs nagyon fogalmam, viszont biztos, hogy kell neki pár óra. Egyébként 2 óra után érdemes megnézni a húst. beleszúrni pl egy villát, hogy hogy áll, és folyamatosan figyelni. Ki kell igazából tapasztalni.
2018. dec. 8. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vaddisznónyelvet (2 db.) konfitáltam már, előtte fűszerben pihent, a zsír teljesen ellepte, épphogy gyöngyözött, kb 4 órán át.

Vajpuha lett.

2018. dec. 8. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor kipróbálom.
2018. dec. 8. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
2018. dec. 9. 08:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. dec. 9. 10:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Minden kedves válaszolónak megköszönöm még egyszer a segítséget, nagyon finom lett!


Mindenkinek kellemes karácsonyt kívánok!

2018. dec. 25. 17:27

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!