Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség a Rib eye és a...

Mi a különbség a Rib eye és a rostélyos közt?

Figyelt kérdés

Egyiknek 1900 kg-je,masiknak vagy 4000.


Es egyes hentesek rostelyost nevezik rib eye-nak..

Masik helyen pedig ki volt teve rostelyos, mire mondtak h az nem rib eye..

Most akkor ?



2019. febr. 10. 21:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ribeye Steak

A marha legmárványozottabb része, így kifejezetten zamatos és lágy. Vannak akik szerint jobb, mint a bélszín. Azoknak ajánljuk, akik most kezdenek megismerkedni a steakekkel. Tökéletes választás, és akár még jól átsütve (well done) is élvezhető. Csonttal és csont nélkül is süthető.

Sertés megfelelője: hosszúkaraj


Rostélyos Steak

A Ribeye-hoz képest zsírosabb rész, de sokan nem tudják, hogy ebből is kiváló steak készülhet

Angol neve: chuck steak

Sertés megfelelője: tarja

2019. febr. 10. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!