Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit használjak a göngyölt...

Mit használjak a göngyölt csirkemell rögzítéséhez ha nincsen fogpiszkáló?

Figyelt kérdés
Most tekerném fel e töltött csirkemellet.Nincsen fogpiszkálóm most vettem észre?Mit használhatok alternatívaként?Esetleg cérna,vagy asz megégne?(Nem sütőben készíteném).

2019. márc. 10. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Hegyezz ki gyufát
2019. márc. 10. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi #1 de sajnos gyufám sincs...esetleg tű?
2019. márc. 10. 14:23
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

A gyufa méregfejét vágd le.

De jó hurkapálca is, kihegyezve, könnyebb kezelni. Ha van.

2019. márc. 10. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 A kérdező kommentje:

Akkor inkább leírom mik vannak itthon:cérna,tű,fólia.Eközül a 3 közül,esetleg valamelyik használható?(Bocs eddig nem írtam mik vannak itthon)

Amúgy köszi az eddigi válaszokat.

2019. márc. 10. 14:28
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Hol akarod készíteni, tűzhelyen ? Akkor -tekerd össze és a hajtással lefelé tedd a forro serpenyőbe. Par oillanat alatt ossze -sül es nem nyilik szet
2019. márc. 10. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Fehér cérnával jó szorosan csináltam már, tálalás előtt tekerd le, mert elég idegesítő a tányéron ügyetlenkedni vele.
2019. márc. 10. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!!!

Remélem sikerülni fog így!

2019. márc. 10. 14:38
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

Ha esetleg van saslik nyársad otthon avval is tudod rögzíteni. Négy dolgot tudok javasolni ha nyársad sincs otthon.

1: Folpackba jó szorosan feltekered úgy-hogy ne legyen a hús és a folpack között levegő szalon cukor formába össze tekerd. Pár órára hűtőbe rakod ésígy megfogja tartani sütés közben a formáját a hús. Evvel modszerrel bő forró olajban is sütheted és tepsiben ha kitekerted folpackból.

2 : Lehet élelmiszer kötöző madzagot kapni barkácsboltokban és kulináris boltokban kb 400 ft ezt tudod használni mindenféle hús kötözésre.

3 A begöngyölt húst egy őzgerinc formába rakod és így sütőd meg így megtartatja a formáját.

4 Baconbe tekered ha így készíted akkor ha esetleg rántott húsról van nyugodtan panírozd ki rántsd ki. Tepsibe is sütheted így is de akkor tekered folpacka úgy ahogy fentebb írtam.

2019. márc. 10. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, sikerül cérnával!

Javasolnám, hogy ha jársz piacon, edényboltban, stb., vegyél hústűt! Filléres dolog, utána elmosod, szinte semmi helyet nem foglal, de nagyon hasznos.

2019. márc. 10. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Simán használj fehér cérnát! Én mindig azzal csinálom, mert anyámtól így láttam. Ő a töltött csirke fenekét is mindig bevarrta és ennek ellenére élünk!:)
2019. márc. 10. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!