Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett a rántott hús...

Miért lett a rántott hús bundája, dúrva, és kemény?

Figyelt kérdés
Borjúból csináltam pár szeletet, nem sokat, kicsit kiklopfoltam, megsóztam, bepaníroztam. Elöször nem a húst sütöttem, hanem egy Kis adag krumpli, bö olajban. Na most mire az kész lett az olaj tisztának tűnt, Abba sütöttem ki, a pár szelet panírozott húst. De amíg a krumpli sült, addíg a hűtöbe tettem, egy 10percre,és ugyanabban az olajban sütöttem lehet az volt a baj? Egyébként a hús jô puha, csak a panír "dúrva kemény", mondjuk ez a morzsa is megér egy misét, na mindegy, más nincs, itt nem lehet pankó morzsát venni. Szóval, az ën érzékeny számnak, fogaimnak, ez kicsit dúrva volt, kettö megbírtam enni, többit a férfemnek hagyom, neki jó erösek a fogai.
2019. márc. 13. 18:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy prézli helyett búzadarában forgattad meg ?
2019. márc. 13. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 A kérdező kommentje:
AZ jutott eszembe nekem is, de nem mert megnëztem a dobozt, és morzsa volt. De mindegy. Ezek szar morzsák itt.
2019. márc. 13. 18:39
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon lassan sütötted.
2019. márc. 13. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 A kérdező kommentje:
A rosseb tudja. Egyszer elmegy. Én nem fözök mâr a héten amúgysem.
2019. márc. 13. 18:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Tudtommal ez az oldal arra van, hogy kérdeztünk. Ha neked ez nem teszik nem kell ideszólni, amúgyis Sose a kérdés re van válaszolva. El lehet húzni
2019. márc. 13. 19:09
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Felesleges volt hűtőbe tenni a panírozott húst, míg sült a krumpli. De nem ez volt a baj, hanem vagy a tojás, vagy a zsemlemorzsa. Ha tejet öntöttél a tojáshoz, akkor az, ha nem, akkor vagy tényleg a morzsa, vagy pedig az, hogy forró volt az olaj. Akkor szokott a rántott hús bundája megkeményedni, ha hirtelen sütötted nagy lángon. Mert ugye maga a hús hamar megpuhul, főleg a borjú. Bár én még sosem sütöttem borjúból rántott húst, de mivel bébi, gondolom a húsa is eleve puha, kb. mint egy csirkemellfilé. Mindegy, a lényeg, hogy én az olaj forróságára gondolok. Most már mindegy, elfogy, kárba nem megy.:)
2019. márc. 13. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
30%
Én úgy sütöm hogy fedő alatt lassú tüzön mindkét oldalát kb 5-5 percig sütöm majd fedő nélkül nagy lángon hirtelen aranybarnára ha kesz mindkét fele úgy forrón egy tál hideg vízbe belemártom , nem áztatom csak egy pillanatra, igy a felesleges olaj is lejön róla illetve puha lesz a panír rajta
2019. márc. 13. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
2019. márc. 13. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 A kérdező kommentje:
AZ olaj volt a gond, túl forró volt.
2019. márc. 13. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
Nem lehet, hogy olyan morzsába paníroztad, ami kész morzsa volt? Tehát gyárilag benne volt a liszt és a tojás, csak a morzsában kellett volna beleforgatni. Te meg esetleg hagyományosan, liszt, tojás, morzsa módszerrel, gyakorlatilag dupla panírt tettél rá?
2019. márc. 13. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!