Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A piskótához por vagy kristály...

A piskótához por vagy kristálycukrot kell használni?

Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, kristálycukrot.
2019. márc. 19. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy.
2019. márc. 19. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy.

Saját tapasztalatom alapján a kristály jobb hozzá.

2019. márc. 19. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Kristálycukrot.
2019. márc. 19. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Kristálycukrot
2019. márc. 19. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim válasza:
100%
Cukrász vagyok. Mi kristálycukrot használunk. Szerintem mindegy.
2019. márc. 19. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyi, hogy keverd elég ideig, hogy feloldódjon. Ha kristálycukrot használsz, ez több idő, porcukorral kevesebb. A kristálycukor viszont olcsóbb.
2019. márc. 19. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kristálycukorral alapból jobb.
2019. márc. 19. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
NE higyj az elozo valaszadok-nak ! Az idealis a kockacukor.
2019. márc. 22. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

A kristálycukorral összeesik.


Így készítsd:

-6 tojásfehérjét verj fel kemény habnak. (Addig verd amíg olyan kemény lesz, hogy a tálat fejjel lefelé fordítva a tálban marad)


-Egyenként hozzáadagolva 6 evőkanál PORCUKROT verd tovább, (addig amíg szintén fejjel lefelé fordítva a tálat nem esik ki).


-Egyenként tovább kavarva add hozzá a tojássárgákat.(6 db)


-Kanalanként óvatosan belekeverve adagold hozzá a 6 kanál lisztet, amit előzőleg elkevertél jó késhegynyi sütőporral. A lisztel már NEM SZABAD GÉPPEL KEVERNI !!


180 c fokon süsd.

(amennyiben odafigyelsz a leírtakra, remek laza könnyed piskótát kapsz)


Kristálycukorral, és ha a tojás nem elég friss (ez esetben a fehérje híg folyik, nem marad egyben) akkor összeesik, tömör lesz a piskóta.

2019. márc. 23. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!