Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertés oldalast és csirkecombo...

Sertés oldalast és csirkecombot lehet együtt sütni?

Figyelt kérdés

2 órát sütném, nem tudom meddig kell.


sertés tarjával ennyi idő alatt szokott megsülni, de az oldalas meg csirkecomb nem tudom mennyi idő.


Elektromos régi sütő.



2019. márc. 24. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
A csirkecombnak sokkal kevesebb idő kell, mint az oldalasnak,kb. fele vagy annyi se. Azt meg lehet csinálni, hogy a csirkecombokat csak később teszed be az oldalas mellé, hogy egyszerre készüljenek el.
2019. márc. 24. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Grill csirkét több óráig sütik a gépekben közértben. Ebből indultam ki. Majd inkább ránézek 1 óra után, aztán kiveszem.
2019. márc. 24. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:

1. A grill csirke nem csirkecomb.

2. Az üzleti grill gépek nem otthoni sütők.

2019. márc. 24. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Igaz, a grill csirke 2db csirkecomb 2db láb, csirkemell és a többi rész :D
2019. márc. 24. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az átsüléshez a maghőmérséklet számít, ami nagyon eltérő, nem csak azért, mert egy grillcsirke 90 deka, egy comb meg 25, hanem azért is, mert a grill egy nyílt láng, igaz lehet némi "hőpajzs" a sülő cucc előtt, de attól azért az még messze nem olyan zárt hő, mint a sütő.


Ha légkeverést is használsz, egy cs.comb, mindenféle letakarás nélkül 50 perc alatt tökéletesre megsül, és a bőre meg is pirul.

Az oldalast érdemes alufólia alatt kezdeni, alsó hangon adni neki 2 órát, utána megnézni kell e még neki sülni, és ezt követően ha úgy kívánja a hús, egy picit rápirítani. Összességében inkább számolnék rá bő 2 órát, 2 és felet...

2019. márc. 24. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. márc. 24. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én amúgy azt csinálnám, hogy beraknám alufóliával az oldalast, pis zsiradékkal, vízzel, fűszerekkel, mindennel, aztán olyan másfél óra múlva kivenném, addigra még enged a hús is zsírt is, vizet is, az ízesítő anyagok (hagyma, fokhagyma, stb) kisülnek a pároló lébe

ebből a léből leszednék egy másik tepsibe, abba tenném cs.combokat.

Az oldalast alufóliával ismét letakarva visszatenném, a combokat meg letakarás nélkül mellé raknám, úgy értem alá, vagy fölé, ahogy kényelmes, vagy ahogy jobban sül.

2019. márc. 24. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

Nincs másik tepsi, meg sok minden. :)


Olivaolajban, fűszersóban, babérlevéllel,köménymaggal, borssal, oregánóval, bazsalikommal lett összehajítva. krumpli, meg s.répa,


Technikai okokból 1-1.5ó után kiveszem a combokat, az oldalas meg remélem megsül 2ó alatt.

2019. márc. 24. 20:36

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!