Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mindig kilyukad, felszivja a...

Mindig kilyukad, felszivja a parizsi szeletem sutes kozben, ki hogy csinalja?

Figyelt kérdés

Nalunk idaig a liszt-tojas-liszt-tojas modszer mukodik.

Van amikor jol sikerul van amikor nem.

Tobbnyire kilyukad a "panir", felszivja az olajat, de a legjobban ami zavar hogy nem az a jo puha bundaja lesz hanem olyan szaraz ropogos ☹️ pedig nemsutom tul..

Valaki jo modszer?!

Esetleg aki szakacs..



2019. ápr. 7. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Csak liszt tojás liszt legyen a bundája és jó lesz.
2019. ápr. 7. 23:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
A párizsi szelethez én sűrű, palacsintatészta-szerű masszát készítek tojásból, lisztből és tejből. Én azt hittem mindenki így csinálja. Abban a masszában meghempergeted és nagyon szép bundája lesz, nem lyukad ki, puha lesz. Próbáld ki, nem lehet elrontani :)
2019. ápr. 7. 23:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Pont úgy kell csinálni, ahogy a 2-es írta.

Én még annyit teszek hozzá, hogy mielőtt ebbe a masszába teszem, még előtte megforgatom lisztben, hogy jobban tapadjon rá a tojásos massza.

Nyugodj meg, ezt még Gordon Ramsay így csinálja!:)

2019. ápr. 8. 00:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
2019. ápr. 8. 00:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

# 3

Ja igen, én is, csak elfelejtettem hozzátenni, köszi a kiegészítést!

2019. ápr. 8. 02:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!