Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkelábat megeszitek?

Csirkelábat megeszitek?

Figyelt kérdés
Még nem főztem belőle levest, de most a kollagén tartalma miatt kipróbálnom. Ránézésre nem túl gusztusos, hús nincs rajta. Van aki kifejezetten szereti?

2019. ápr. 11. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban mamám tartott házi tyúkokat és amikor vágott csirkét mindig tett a levesbe lábat is, nem dobta el. Nagyon szerettem cuppogtatni, meg olyan jó ragadós a láb, úgyhogy ízlett minden szempontból. Manapság már gusztustalan lábak vannak, amit a mamám vágott anno, az kifejezetten gusztusos volt, 3-4 kilós csirkéket nevelt és kukoricán, búzán tartotta, szép sárga volt.
2019. ápr. 11. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Úh a legjobb a csirkeláb pöri!
2019. ápr. 11. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne úgy kezd a megkóstolását, hogy csak csirkelábból főzz levest (mondjuk ezt még nem is próbáltam), hanem vegyesen. Rendes tyúk, vagy csirkehúslevest főzz aprólékokkal. Én kifejezetten szeretem a lábat, pedig gyerekkoromban soha nem ettem volna meg. A csirkebőrt pl. még most is utálom.

Meg fogsz lepődni, milyen jó íze van.

2019. ápr. 11. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Igen, meg. Én nagyon szeretem.
2019. ápr. 11. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 mobidick ***** válasza:
100%
A párommal imádjuk a csirkelábat. Nincs olyan leves, amibe ne tennék (van: a paradicsomleves). A kocsonyába egy kilogrammot teszek, mert szerintem legalább olyan jó, mint a sertésláb a kocsonyásításban, csak finomabb, lehet "cuppogatni". A csirkeláb pörkölt nagyon jó ötlet, ki fogjuk próbálni. Kimondottan csirkelábból NE FŐZZÉL levest, mert zavaros lesz egy kicsit, nem szép látvány, kell mellé más husi is a csirkéből. De kísérőnek a hús mellé kiváló, jól zselésit és kellemes lecsócsálni róla a lehetséges darabkákat.
2019. ápr. 12. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Megfőztem, én mondjuk lencselevest készítettem fekete lencséből. Olyan fekete lett a csirkeláb, hogy végül nem ettem meg, nem volt guszta látvány 😁😆. De a leves finom és jó "kocsonyás" lett 👌.
2019. ápr. 13. 12:54
 7/7 anonim ***** válasza:
34%
Egy ismerősöm, és a testvére imádják, mindig ezt veszik ki előre maguknak. Én nem szeretem, csak a női lábfejeket nézni, simizni, stb.
2019. ápr. 13. 23:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!