Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sütőipari tan/szakkönyv...

Milyen sütőipari tan/szakkönyvet ajánlanátok hobbi kenyér/kifli és egyéb egyszerű péktermékek elkészítéséhez?

Figyelt kérdés

Pl találtam ipari recepteket, melynél ilyen, számomra ismeretlen szakszavak szerepelnek (amik feltételezésem szerint nem csupán magától értetődőek):

tésztát felgömbölyítjük

pihentetjük

leengedjük

kelesztjük

nyitott tiplinél sütjük

feladási tömeg

érett tészta

vetés előtt megvágjuk

üzemi hőmérsékleten érleljük

trokserrel vágjuk

lúgba mártjuk



2019. máj. 16. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Mit értesz a hobbisütésen? Otthon, saját részre? Receptoldalak! Ott még akár kérdezhetsz is a recept beírójától.
2019. máj. 16. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt megtalálsz minden kenyésütéssel kapcsolatban, sok jó ötletet kaptam én is ezen a hon lapon.:

[link]

2019. máj. 16. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!