Baj ha nem eszek minden nap húst?
Figyelt kérdés
Egyre jobban nem kívánom a húst így egy héten csak két-háromszor eszem, családom anyukám mindenki teljesen van kiakadva hogy muszáj naponta húst enni mert a húsban van az energia életerő vitaminok ásványi anyagok azt másból nem fogom pótolni és hogy tehetek ilyet magammal, nagyon beteg leszek, nem vagyok normális szinte kötelezően meg kell ennem a hústmáj. 1. 10:32
2/17 anonim 

válasza:

Nem.Sőt jót is tesz ha nem fogyaszt mindennap húst az ember.Van olyan nap amikor én sem eszem húst.Helyette ott van a sajt,tojás..stb.Fehérje van azokban is.Ásványi anyag és vitamin is található bennük.
3/17 anonim 

válasza:

Dehogy kell minden nap húst enni, ez hülyeség .
Zöldségek, tojás, tejtermékek stb...
2-3 naponta elég a hús szerintem .
4/17 anonim 

válasza:

Nemcsak szerinted, hanem a tudomány jelenlegi állása szerint is (a környezetvédelemről meg ne is beszéljünk). A többi napon más, nemcsak állati, hanem növényi forrásból javasolt bevinni a szükséges fehérjemennyiséget.
5/17 anonim 

válasza:

Nem baj. Én szinte minden nap eszek, de nem azért, mert így gondolom jónak, hanem mert szeretem. De néha megvagyok nélküle, ha épp olyan a kaja.
6/17 anonim 

válasza:

Hetente kétszer kis mennyiségű állati fehérje elvileg elegendő, ha megfelelően változatos az étrended. A legtöbb ember soha nem evett naponta húst a nagyipari termelés előtt. Nem telt rá. A nagyurak meg sokszor pont a túlzásba vitt húszabálás miatt lettek betegek (VIII. Henrik remek példa).
7/17 anonim 

válasza:

Nyugat-Európában az a normális, ha valaki max. hetente KÉTSZER eszik húst/húskészítményt, ugyanis a mindennapos húsfogyasztás kifejezetten egészségtelen.
Csak MO-on meg más elmaradott országoban hiszik azt, hogy az a jólét jele, ha minden nap hússal laknak jól.
8/17 anonim 

válasza:

Az emberiség történelme során kb soha nem ettek napi szinten húst az emberek.
100 éve, meg korábban is inkább csak szalonnát meg más zsiradékot ettek, színhúst azt nem.
9/17 anonim 

válasza:

Teljesen normális ha nem eszel mindennap húst. Azt azért hozzátenném, hogyha a családod nem támogat ebben akkor valószínűleg magadra kell majd vásárolnod, főznöd. Mert ha ők mindennap húsos kaját főznek akkor az nem lesz egészséges ha te csak szendvicsen meg köreten élsz. De egy megfelelő, kiegyensúlyozott étrend esetében szerintem is az az ideális, ha nem eszik valaki mindennap húst.
10/17 A kérdező kommentje:
8. Jó de most élünk legtovább
máj. 1. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!