Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegánok nem esznek állati...

A vegánok nem esznek állati eredetű ételt, de embert ehetnek?

Figyelt kérdés
A vegánok nem esznek állati eredetű ételt, de embert ehetnek? A veganizmus az állatok kizsákmányolása ellen van, de az ember elvileg nem minősül állatnak.

máj. 4. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
69%

19

Give meeeeeeee

22

De miért más embert enni mint más állatot, ha az ember is csak egy továbbfejlett állat? Give me the answers pls. Ha az ember egy továbbfejlett majom ugyanúgy megehetem, nem?:,3 Csak kérdezem:,33

máj. 5. 12:05
 22/79 anonim ***** válasza:
69%
22es persze hogy megeheted az embert, de te gondolom nem is vagy vegán😁😁😁😁😁 a receptért keress priviben bizalommal😁😁😁😁
máj. 5. 12:07
 23/79 anonim ***** válasza:

Nem, nem eheted meg. Törvény tiltja. Az élelmezési célú haszonállatok megevését meg nem tiltja semmi. Nem olyan bonyolult.

máj. 5. 12:09
 24/79 anonim ***** válasza:

25

De miért tiltja? Szívesen tartok én embert is élelmezési célból.

Illetve, a kutyát megehetem a törvény szerint?

Kínában megeszik.

Vietnámban a disznó háziállat.

A törvények és szokások butaságok, látod, ellentmondásosak.

Ergo ha az ember állat, akkor megehetem az embert is.

Márpedig az ember az evolúció szerint állat. És abban nincs semmi rossz ha megeszi az egyik állat a másikat. Ez a természet rendje.

Ráadásul, ez megoldaná a túlnépesedést, az éhezéseket, az élelmiszer hiányt, elhúzná a víz és nyersanyag hiány kérdését jó sokáig, csökkentené a környezet szennyezést... Ez így még jó is, nem? Állat eszik állatot, nem? Nincs ebben rossz, nem? Finomnak tűnsz, nem?

máj. 5. 12:16
 25/79 anonim ***** válasza:

24

Nem hát.

Grillpartit nem tarunk?

máj. 5. 12:18
 26/79 anonim ***** válasza:

Mit miért tiltja? Most ez komolyan kérdés? :D

"Illetve, a kutyát megehetem a törvény szerint?"

Magyarországon nem.

máj. 5. 12:21
 27/79 anonim ***** válasza:
27es dehogynem egy jó kis cigánypecsenyénél nincs is jobb😁😁😁😁😁 Drakula gróf is előszeretettel ette őket😁😁😁😁😁
máj. 5. 12:21
 28/79 anonim ***** válasza:
69%

28

Na ugye.

De kínában igen.

Vietnámban meg a disznót nem.

Most akkor helyes megenni a kutyát, vagy nem? Helyes megenni a disznót, vagy nem? Tudod milyen aranyos kedves okos állat tud lenni egy disznó? Mint egy kutya. Akkor miért a kutyulimutyulit tartjuk, és miért a disznót esszük?

És keleten miért fordítva?

ugye, hogy értelmetlen

Az állat arra van, hogy megegyék, fajtól függetlenül, ez már csak a túlérzékenység egyes állatokkal szemben, míg másikokkal szemben érzéketlenség

Az állat az állat

Az ember állat

Eredmény?

máj. 5. 12:28
 29/79 anonim ***** válasza:

29

Ez sötét volt. Sötét, de szakadok XDD

Next Jeffrey Dahmer found

máj. 5. 12:29
 30/79 anonim ***** válasza:

"De kínában igen."

Az az ő dolguk. Enyhén szólva más kultúra. (Ezt most nem negatív, vagy pozitív értelemben írom, szimpla ténymegállapítás.)

Ugye tudod, hogy a törvények országonként változnak, a helyi kultúra függvényében?

máj. 5. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!