Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegánok nem esznek állati...

A vegánok nem esznek állati eredetű ételt, de embert ehetnek?

Figyelt kérdés
A vegánok nem esznek állati eredetű ételt, de embert ehetnek? A veganizmus az állatok kizsákmányolása ellen van, de az ember elvileg nem minősül állatnak.

máj. 4. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
69%
Már hogyne lenne jelentősége, hogy mit mivel magyarázunk! Igenis fontos az ok és az okozat sorrendje, nem káoszban élünk!
máj. 5. 16:27
 62/79 anonim ***** válasza:

"Vagy olyan húst mondani, ami nem állati eredetű, de gondolom ilyet nem tudsz."

Hát, konkrétan egy ilyen húsról szól a kérdés...

(Plusz mondhatnám a gyümölcshúst is. :D )

máj. 5. 16:40
 63/79 anonim ***** válasza:
0%

64 es na ne nevettess......

63as nem ablogikával van gond, de a te gondolatmeneted rossz.....

máj. 5. 16:56
 64/79 anonim ***** válasza:

Szóval szerinted az én gondolatmenetem rossz, mert azt állítom, hogy a vegánok önkényesen sorolnak be dolgokat bizonyos kategóriákba annak érdekében, hogy a tetteik és a világnézetük összhangban legyen? A magyarázat meg annyi, hogy "azért mert csak, mert így hisszük"?

OK, akkor rossz a gondolatmenetem. Nekem mindegy, az én életemet ez nem befolyásolja.

máj. 6. 08:39
 65/79 anonim ***** válasza:
48%

MINDENKI "önkényesen sorol be dolgokat bizonyos kategóriákba", nem csak a vegánok.

máj. 6. 08:42
 66/79 anonim ***** válasza:
66os nem a vegánok miatt rossz a gondolatmeneted, hanem mert meg akarod magyarázni hogy a hús nem egyenlő állat, és az állat nem egyenlő hús..... Erre a 64es próbálkozott egy nevetséges cáfolattal, ami vicc..... Ember egyenlő emlős, tehát "állati eredetű" magyarul husika...... A gyümölcshúshoz meg nem is fűznék kommentárt..... De tényleg nem folytatom ezt az eszmecserét, mert tök felesleges.....
máj. 6. 08:50
 67/79 anonim ***** válasza:
51%

Miért lenne nevetséges, amit írtam? :D

Európai kultúrkörben az ember akkor se állat gasztronómiai szempontból, ha a fejed tetejére állsz.

(A gyümölcshús meg nyilvánvalóan vicc volt, nem hittem hogy magyarázni kell.)

máj. 6. 08:53
 68/79 anonim ***** válasza:

#67: Ez az állításod egyszerűen csak nem igaz, nincs mit ragozni rajta.

#68: Soha még csak erre való utalást se tettem, semmi hasonló állítást se írtam, szóval mellébeszélsz.

máj. 6. 10:33
 69/79 anonim ***** válasza:

Mi nem igaz pontosan?

máj. 6. 10:38
 70/79 anonim ***** válasza:
0%

Az a mondat amit a 67-es hozzászólásodban írtál. De hivatkoztam is rá, szóval ha még ez sem ment át, akkor...

máj. 6. 11:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!