Mihez jó a tarhonya, ami nem hús?
Figyelt kérdés
Nagyon ennék tarhonyát, de én csak a menzás kockahúsos/pörköltes verziót ismerem. Viszont egyáltalán nem szeretem a húst. Milyen más feltéttel működik a tarhonya, amiben nincs hús?nov. 4. 14:38
1/16 anonim 

válasza:

válasza:Csinálj rá valami szaftos, zöldséges (akár tojásos, sajtos) ragut.
2/16 anonim 

válasza:

válasza:Használhatsz hús helyett mást is, pl gombát, vagy cukkinit, vagy szejtánt. Mi a főzés utolsó félórájában teszünk bele felkockázott nyers paprikát, ami feldobja a tarhonya ízét.
Vagy csinálj tarhonya levest, abba csak egy kis krumpli kell még a tarhonyán kívűl.
3/16 anonim 

válasza:

válasza:A tojáspörkölthöz is kiváló a tarhonya. A natúr lecsóhoz is megjárja. De lehet kapni ezeket a paradicsomos babkonzerveket. Van, hogy azt borítok a tarhonyára. És szórok reá sajtot. Nekem úgy is ízlik.
5/16 anonim 

válasza:

válasza:Tojással rétegezve, besamellel, és persze a tetején a kihagyhatatlan sajttal megsütve tökéletes.
6/16 anonim 

válasza:

válasza:A klasszikus pásztortarhonya.
Krumpli, hagyma mehet bele. A kolbászt nálunk anyagi okból néha amúgy sem tartalmazta, de ha a hús helyett valami vega kolbászt teszel, az is jó.
Mondjuk pl ezt.
9/16 anonim 

válasza:

válasza:Borsópötkölttel is kiváló. Vagy ahogy korábban írták gombával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!