Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Agar-agarbol és kesudiobol...

Agar-agarbol és kesudiobol készült sajt meddig áll el a hűtőben?

Figyelt kérdés

[link]


Ez a recept alapján készül a sajr, csak a citromlével kihagyom és a fűszerkeverék helyett sorelesztopehely kerülne bele


2017. szept. 17. 20:12
 1/5 A kérdező kommentje:
* citromlét
2017. szept. 17. 20:33
 2/5 anonim válasza:
100%
Szerintem a receptben szereplő mennyiségek alapján előbb elfogy, minthogy ki kellene dobni. :) Bár én általában inkább sajtkrémet készítek kesudióból, de azzal sem szokott baj lenni jó pár napig.
2017. szept. 18. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt :) a sajtkrém receptjét esetleg leírnàd? Kívàncsi vagyok rà :)
2017. szept. 19. 19:30
 4/5 anonim válasza:
100%

Ebben a videóban elkészítk (bocsi, hogy angolul van):


[link]


A leírásban szerepelnek a pontos mennyiségek. :)

2017. szept. 19. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. szept. 19. 22:53

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!