Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánus/vegán fasirt állaga?

Vegetáriánus/vegán fasirt állaga?

Figyelt kérdés

Rengeteg receptet néztem meg eddig, kipróbáltam sokat és ízre nincs is semmi problémám vele (meg a családnak sem), viszont az állagávak nem vagyok kibékülve.

Amiket eddig próbáltunk, az mind pépes állagú, nincs benne meg az a kicsit darabos, szemcsés jeleg, amit szeretnénk.

Mivel nemcsak magamnak készítem, ezért különbözö összeférhetetlenségek miatt szója, glutén (szejtán), olajos mag, gomba nem lehet benne, ami szintén nehezíti a dolgot.

Ezért szeretném megkérdezni a tapasztaltabbakat, hogy az, amit szerenénk, elérhetö valamilyen módon, vagy sem. Esetleg recepteket, linkeket is szivesen fogadnék.

Elöre köszönöm a segítséget!



2018. júl. 7. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Hihetetlen.
2018. júl. 7. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Vöröslencse?
2018. júl. 7. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
2018. júl. 7. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A vöröslencsével próbálkoztam, de eddig csak olyan receptet találtam, ahol eöször meg kell fözni, és ennek ugyanúgy nem maradt harapható állaga.

A belinkelt receptben nyers, ezt is ki fogom próbálni!

2018. júl. 7. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Gluténmentes zabpehyellyel működhet.
2018. júl. 12. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Az hogy müködne? Nyersen keverem bele, vagy mitöl marad szemcsésebb állagú?
2018. júl. 13. 09:14

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!