Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapestiek! Milyen éttermeket...

Budapestiek! Milyen éttermeket / gyorséttermeket / (valamiért) különleges éttermeket tudnátok nekem ajánlani Budapesten?

Figyelt kérdés

A kikötésem csak két dolog lenne:

1) BKK-val megközelíthető legyen

2) Ne legyen olyan k.rva drága, mint mondjuk a New York Café, ahol egy kis csésze kávé is 4-5 ezer Ft körül van

Az alábbiakban már voltam:

[link]

Az alábbiakban még nem voltam, de már tervben vannak:

[link]

Ezeken kívül még milyen éttermeket / gyorséttermeket / (valamiért) különleges éttermeket tudnátok nekem ajánlani Budapesten? Már ha vannak egyáltalán még ilyenek? :-)

A belinkelt listákat folyamatosan frissíteni fogom, ahogy bővülnek illetve módosulnak.

Tudom, hogy volt már egy pont ugyanilyen kérdésem, az alábbi:

www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vendeglatas-et..

DE azért kreáltam még egyet, mert itt már dinamikusan is fogom tudni frissíteni a listákat, ezért kérem a moderátorokat, hogy emiatt a kérdést ne töröljék.

2025. máj. 1. 17:50
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Pizza Manufaktúra
2025. máj. 1. 19:11
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Kandalló - életed legjobb burgere, átlagos sörökkel de sokfélével

Palacsinta palota and burger - a palacsintáknigazi töméjy cukorbombák, nagyok, finomak, rendes alapanyagból (igazi nutella és tsai) és a cheddaros burger is isteni

2025. máj. 1. 21:06
 3/32 anonim ***** válasza:
28%

Flórián téri aluljáró krumplis lángos

Radnóti miklós utca elején egy ázsiai étterem a vacihoz kozeli vegen nem jut eszembe a neve ahol a csirkes ramen a legjobb amit ettem valaha.

2025. máj. 1. 21:09
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Burger projekt
2025. máj. 1. 21:43
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Ma nyitott a Chinatown terasz, ez csak nyáron van. Tavaly óta ezt vártam.

[link]

2025. máj. 2. 01:11
 6/32 A kérdező kommentje:

05.01. 19:11: Beírtam a Pizza Manufaktúrát a leendőkhöz, köszönöm!

05.01. 21:06: Nekem ez a Kandalló már elég drágának tűnik, meg a Palacsinta Palota sem éppen olcsó, de azért köszi a tippeket!

05.01. 21:09: A Flórián téri Krumplis lángososnál már 2x is voltam, annyira ízlett (beírtam a listámon a Krumplis lángoshoz zárójelbe, hogy Flórián tér)

05.01. 21:43: A Burger Projektnél vannak valahol konkrét árak? Nekem ez is túl drágának tűnik így első látásra.

05.02. 01:11: Ez nekem már későn van, mármint a nyitvatartása, de azért köszönöm neked is!

A Cheche Burgerben voltam azóta, és Che Che Burger-t ettem, ami nem volt egy nagy szám. Én sokkal jobbra/finomabbra számítottam.

A Donna Mamma-ban is voltam, a pizzától szintén nem ájultam el. Ahhoz képest, hogy mit tudom én milyen eredeti olasz nápolyi pizza, stb, ahhoz képest nem ájultam el tőle.

2025. máj. 2. 14:54
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Belvárosban Bécsi Szelet és "Ciao, Italia!" pizzázó.

Csepelen Bogrács Vendéglő és Dunaparti Pizzéria. Utóbbi nem csak pizzéria valójában.

2025. máj. 2. 15:00
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Bors

Namgyal Momo

2025. máj. 2. 20:15
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Gringos Amigos mexikói, jó nagy adatokat adnak és korlátlan limonádé van a menühöz. :)
2025. máj. 6. 11:01
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Valaki most ajánlotta nekem a HACHI nevű ázsiai éttermet, az ebéd menü 4000Ft, ami leves, főétel + 3 kiegészítő.
2025. máj. 6. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Budapestiek! Milyen éttermeket / gyorséttermeket / (valamiért) különleges éttermeket tudnátok nekem ajánlani Budapesten?

A kikötésem csak két dolog lenne:1) BKK-val megközelíthető legyen2) Ne legyen olyan k.rva drága, mint mondjuk a New York Café, ahol egy kis csésze kávé is 4-5 ezer Ft körül vanHasonló kérdésem már volt: Viszont a mostani nem csak gyorséttermekre vonatkozik, hanem...

Budapesten különleges éttermet mit ajánlanátok?

Nem kell fancy, csak valami érdekes ízvilág, húgom szülinapjára, 5-en lennénk. Hot pot éttermeket néztem eddig, de szívesen fogadok ajánlást, amit próbáltatok már.

Kastélyétterem, Pest megyében, amit ajánlanál Valentin-napi vacsorára, vagy szervez kifejezetten ilyen alkalomra különlegesebb vacsorát?

Barátnőmet el szeretném vinni étterembe, aminek alkalma nem feltétlen a Valentin-nap, hanem egy forduló dátuma. Láttam, hogy sok étterem szervez kifejezetten Valentin-napi vacsorákat, azonban ezek közül nagyon sok szinte megfizethetetlen puccos étterem, illetve ha...

Mitől különlegesebb a "kockás abroszos" étterem a nem-kockás abroszostól?

Mindig úgy olvasom, mintha egy egetrengető dolog lenne a kockás abrosz.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!