Egy éttermeket működtető plázában minta a Westend, nem kellene kötelezően ingyenes legyen a mosdóhasználat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az Árkád volt a kedvencem, egészen addig, amíg a fizetést be nem vezették!
Nagyon szorongok - vagy nem is tudom - a nyilvános wc-kben, ha valaki a mellettem van van csend van nem is tudok pisilni, most a semmiért meg nem akarok fizetni!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ebben a videóban említi a lány ezt 11:25 percnél:
Az a kis bolt amelyik nyitva volt egész karácsonykor, újévkor és húsvétkor is szerintetek befog május elsején zárni? (Nem tudom, hogy tavaly bevolt-e). És a fagyizókkal mi a helyzet?
Szóval beültünk egy google pontok alapján jónak (átlag 5/4*) tűnő helyre, de rossz volt az étel is meg a kiszolgálás is gáz volt, de a végén a 10% szervízdíjat rátették az indokolatlanul magas árakra, amire persze menet közben jöttünk rá h indokolatlan és köszönő...
Pl.: Takarítási napló, hűtőnapló, munkaidő nyilvántartás, ezeken kívül?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!