Rendelt étel esetén van, hogy megeszitek a műanyag dobozból, mikróban melegítés után, vagy mindig tányérba teszitek, és úgy teszitek mikróba, majd eszitek meg?

válasza:

válasza:1-es: rengeteg készre sütött/fözött étel a plusz 20-30 perc höhatás után ehetetlen.
Ha ennyire beteges a hozzáállásod, akkor miért rendelsz "idegen kézböl" ételt?

válasza:2
Én magam nem nagyon rendelek..De megesik néha, hogy kapok valakitől,valahonnét ilyent rendelt kaját, vagy valami összejövetelen csomagolnak nekem ételt. Ezeket elfogadom és az említett procedúra után megeszem..Nyilván ezt a 20-30 perc melegítést olyanokra értettem aminek nem lesz baja tőle.Mondjuk a spagetti,rántott hús,pörkölt..stb simán kibír ennyit. Hiszen az általam vázolt módszer esetében a melegítés során a csapdába esett gőz mindvégig átjárja az ételt.Így nem szárad ki sem a rizs sem a hús sem tészta..

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:5
Ezt a gyakorlatban kipróbáltam már többször. Az említett módszerrel. Tehát kis lángon és lefedett lábasban történik a melegítés. Ha mondjuk rántott húsról és rizsről van szó,akkor első körben a rizs kerül alulra.Rá a rántott hús.Így az ételből a rizsből keletkező gőz csapdába esik és nem engedi kiszáradni, odaégni a kaját. Félidőben egyszer átkeverem.És ennyi.
A panír ugyan kicsit fellazul a húson; de nem lesz ehetetlen, szikkadt moslék az ételből..Abban igazad van,hogyha fedetlen lábasban, serpenyőben történne a melegítés, akkor 20-30 perc alatt tényleg szinte ehetetlenül szárazzá válna az étel. De hát én nem úgy csinálom...

válasza:

válasza:“valami összejövetelen csomagolnak nekem ételt”
És ott megeszed, de két óra múlva a saját otthonodban már nem jó? Vagy elvárod a házigazdától is, hogy az orrod előtt szórakozzon ilyenekkel?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!