Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kézmosás evés előtt-után...

Kézmosás evés előtt-után olyan helyen, ahol csak fizetős mosdó van?

Figyelt kérdés

Egyre több helyen csak fizetős mosdó van, pl a westendben is már. Őszintén szólva sokallok 400 forintot csak arra, hogy kezet mossak evés előtt és után…

vagy van valahol kint kézmosó, hogy azért ne kelljen bemenni a fizetős részre? (Ha nincs, miért nincs? Nem lehetne erre valami szabály, hogy legalább kézmosási lehetőséget ingyen kelljen biztosítani?)

Azt hogy oldjátok meg kényelmesen, hogy ne szószos-zsíros-maszatos kézzel kelljen zsebben turkálni a blokk után vagy még úgy fizetgetni?

ápr. 28. 11:05
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
78%
Kés-villa
ápr. 28. 11:12
 2/38 A kérdező kommentje:
Gyorséttermi hamburgert ki eszik késsel-villával? :D
ápr. 28. 11:18
 3/38 anonim ***** válasza:
72%
Ahhoz van egy rakat szalvéta. Azzal fogod meg
ápr. 28. 11:21
 4/38 anonim ***** válasza:
95%
DM-ben nedves törlőkendő 300-400 Ft... Kicsi, táskában elfér. Ennyire ne legyél már fantáziátlan.
ápr. 28. 11:59
 5/38 anonim ***** válasza:
86%
400 Ft a Westendben a budi? Na az már rablás.
ápr. 28. 12:02
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Kézfertőtlenítőt használok. Van kis, mini kiszerelésű.
ápr. 28. 12:22
 7/38 A kérdező kommentje:

200 forint, előtte + utána az együtt 400.

Én is használok, de kézmosás mellé, önmagában nem szedi le a maszatot, nem arra való.

ápr. 28. 12:23
 8/38 anonim ***** válasza:
91%
7: én nem szoktam koszos lenni, csak a fertőtlenítés fontos, hogy ne azzal a kézzel egyek, amivel előtte olyan helyre nyúltam, amit mások esetleg összefogdostak
ápr. 28. 12:28
 9/38 anonim ***** válasza:
78%

nedves törlőkendő + mini kézfertőtlenítő a táskába

voilla 🪄

ápr. 28. 12:44
 10/38 anonim ***** válasza:
76%

Maszatra szalvéta. Ha annyira disznón eszel akkor vizet rá és azzal megtorolkozol. Ha nincs nalad alapbol egy uveg viz mindig 0-24 az baj. Ez alap kene legyen. Foleg hogy jon a melegebb ido.

Ha a maszat lejott, fertotlenito

ápr. 28. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

A fizetős RTL+ Prémium-on kívül hol lehet majd még INGYEN nézni a mai, 2026.04.28.kedd esti és a holnapi, 2026.04.29. szerda esti BL-elődöntőket?

Minden olyan működő ötletet szeretettel fogadok, ami nincs agyontömve 20.000.000 reklámmal, vagy ha mégis, akkor egyszer bezárom és végigmegy.

Egy éttermeket működtető plázában minta a Westend, nem kellene kötelezően ingyenes legyen a mosdóhasználat?

Vagy legközelebb a szalvéta használatért és a papír evőeszközért is külön fizetni kell majd?

A lidl plus alkalmazás használata fizetős?

Mindig amikor használom vesz le pénzt a kártyámrol.?

Auchanban már csak fizetős zacskó van a zöldségekhez és a pékárúkhoz?

Elvileg kéne legyen nem környezetbarát de ingyenes is?

Az Unilever Food Solutions weboldalán rendelhető MINTA TERMÉKEK, INGYENESEK?

Rendeltem néhány újdonságot, azonban felmerült bennem a kérdés... Általában a minta termékek azok szoktak lenni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!