Kézmosás evés előtt-után olyan helyen, ahol csak fizetős mosdó van?
Egyre több helyen csak fizetős mosdó van, pl a westendben is már. Őszintén szólva sokallok 400 forintot csak arra, hogy kezet mossak evés előtt és után…
vagy van valahol kint kézmosó, hogy azért ne kelljen bemenni a fizetős részre? (Ha nincs, miért nincs? Nem lehetne erre valami szabály, hogy legalább kézmosási lehetőséget ingyen kelljen biztosítani?)
Azt hogy oldjátok meg kényelmesen, hogy ne szószos-zsíros-maszatos kézzel kelljen zsebben turkálni a blokk után vagy még úgy fizetgetni?

válasza:"Mindenki akit ismerek, úgy eszi a hamburgert hogy potyog, csöpög, olajos lesz a kéz, stb."
Akkor igen primitív közökben mozogsz!

válasza:#22
Már válaszoltam a kézfertőtlenítőre. Nem jó erre.

válasza:

válasza:"A legtöbb kultúrországban igenis késsel-villával eszik, pont azért, hgogy ne úgy nézzenek ki utána, mint a disznók."
Mutass egyet, ahol egy gyorséttermi kajáldában te kapsz kést meg villát a hamburgerhez... Szerintem bárhova mész ott kiröhögnének. Amúgy meg a válaszolók java játsza itt a prűd kisasszonyt, hogy micsoda etikett szerint eszik egy hamburgert, biztos akad olyan is aki telepátiával eszi meg... egy normális hamburgert (ami nem egy nyeszlett húspogácsából meg ketchupből áll csak) kézzel eheted akárhogy attól te csupa ganaj leszel. Húzz átlátszó gumikesztyűt azt semennyire sem leszel maszatos :D

válasza:

válasza:

válasza:Jó lenne ha Magyarországon is divatba jönne ami nyugaton létezik: nyilvános kutak.
Azért a 200 ft nyereségért nem érdemes kitenni pl hőgutának az összes idős embert, kutyát, gyereket, meg fertőzésveszélyt teremteni, netalántán szerencsétlen hajléktalan se fogja pisás kézzel fogdosni az ajtót előtted, amit utána beletúrsz a hamburgeredbe...
Ha lenne ilyen kormányrendelet, támogatnám.
Nyilvános küllemhelyek. Persze vandalizmusálló, mert van 1-2 barom, de a többség számára közérdekű lenne.
Én kis adag vizesflakonnal járok meg törlőkendővel, mert a bolti nedveskendő csak szétkeni + olyan szagom lesz mint 1 alkoholistának...
Soha nem értettem, hogy mire jó az önkormányzatnak a kártyás meg fizetős wc, ha az emberek az utcára ürítenek a wc mellé.... ugyanúgy pénzbe kerül feltakarítani.

válasza:#27
Ha van alkalmam akkor én is, sajnos általában olyankor fordul elő, ha kaja után mennék moziba, vagy bulizni, vagy valami programra, szóval utàna még órákig nem érek haza.
Azokat nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden olyan működő ötletet szeretettel fogadok, ami nincs agyontömve 20.000.000 reklámmal, vagy ha mégis, akkor egyszer bezárom és végigmegy.
Vagy legközelebb a szalvéta használatért és a papír evőeszközért is külön fizetni kell majd?
Mindig amikor használom vesz le pénzt a kártyámrol.?
Elvileg kéne legyen nem környezetbarát de ingyenes is?
Rendeltem néhány újdonságot, azonban felmerült bennem a kérdés... Általában a minta termékek azok szoktak lenni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!