Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi lett a Piac utcai Venezia...

Mi lett a Piac utcai Venezia Fagylaltozóval Debrecenben?

Figyelt kérdés
Tudja valaki?
máj. 6. 18:52
 1/1 anonim ***** válasza:
58%
Pont ma pakolták ki, mikor elmentem előttük, annyit hallottam, hogy nem nagyon ment.
máj. 7. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Tapolcai-tavasbarlang mellé étterem, fagyizó, program?

Szeretnénk elmenni párommal randizni a Tapolcai-tavasbarlangba. Valami közeli jó éttermet és fagyizót tudtok esetleg ajánlani a közelében? Meg valami látnivalót, sétahelyet ahova elmehetnénk fagyizás közben? Nézegettem az éttermeket, de nem igazán tudtam választani.

Miért ilyen olcsók az albán pékségek és fagylaltozók?

2 Pékség egymás mellett. Egyik egy pl. Molnár Pékség (egy kenyér 500ft). Mellette albán Pékség (egy kenyér 400ft). Fagylaltozó 1 gombóc normál adag 250ft. Albán fagyizó mellette 1 óriás gombóc (a normál gombócnak majdnem duplája) 150ft. Kérdésem hogy miért!?

A 18.kerületi Ady Endre (talán 115.szam)cukrászda milyen?

Esetleg ismeri, valaki? Gyalog távolságban ez a fagyizó/cukrászda van a közelünkben. Elég retronak nez ki, megis az van kiirva, hogy olasz fagylalt. Valaki, ismeri? Szeretitek?

Ki tud olcsó fagyizót Budapesten (100-150 Ft-os gombóc áron)?

Pár éve még képben voltam, de idén nem tudom, hol lehet olcsón gombócos fagyihoz jutni. Néhány közülük csak a hét bizonyos napján adta 100 Ft-ért a fagyit. Működnek még pl. a Kálvin téri, József körúti, Móricz Zs. körtéri mozgó árusok, vagy a Gastland fagyipultja az...

Budapesten a Keleti Pályaudvar illetve a Papp László Sportaréna közelében van valami thai fagyizó?

Tudom hogy van thai fagyizó Budapesten, de azok nem nagyon esnek útba nekünk a Keletitől. Ezért lehetőleg valami olyat keresek ami közel van a Pályaudvarhoz.

Budapesten olyan fagyizó, ahol tömegre adják a "gombócot"?

A Libegőnél találkoztunk egy ilyen fagyipulttal, ahol dekára adták a fagyit és zseniális ötlet volt, mert nekem egy gombócnyi mennyiség épp elég és mindig sajnálom, hogy nem kóstolhatok meg több ízt. Erre viszont lehetőség van ott, ahol lemérik a fagyit és aszerint...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!