Mi lett a Piac utcai Venezia Fagylaltozóval Debrecenben?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretnénk elmenni párommal randizni a Tapolcai-tavasbarlangba. Valami közeli jó éttermet és fagyizót tudtok esetleg ajánlani a közelében? Meg valami látnivalót, sétahelyet ahova elmehetnénk fagyizás közben? Nézegettem az éttermeket, de nem igazán tudtam választani.
2 Pékség egymás mellett. Egyik egy pl. Molnár Pékség (egy kenyér 500ft). Mellette albán Pékség (egy kenyér 400ft). Fagylaltozó 1 gombóc normál adag 250ft. Albán fagyizó mellette 1 óriás gombóc (a normál gombócnak majdnem duplája) 150ft. Kérdésem hogy miért!?
Esetleg ismeri, valaki? Gyalog távolságban ez a fagyizó/cukrászda van a közelünkben. Elég retronak nez ki, megis az van kiirva, hogy olasz fagylalt. Valaki, ismeri? Szeretitek?
Pár éve még képben voltam, de idén nem tudom, hol lehet olcsón gombócos fagyihoz jutni. Néhány közülük csak a hét bizonyos napján adta 100 Ft-ért a fagyit. Működnek még pl. a Kálvin téri, József körúti, Móricz Zs. körtéri mozgó árusok, vagy a Gastland fagyipultja az...
Tudom hogy van thai fagyizó Budapesten, de azok nem nagyon esnek útba nekünk a Keletitől. Ezért lehetőleg valami olyat keresek ami közel van a Pályaudvarhoz.
A Libegőnél találkoztunk egy ilyen fagyipulttal, ahol dekára adták a fagyit és zseniális ötlet volt, mert nekem egy gombócnyi mennyiség épp elég és mindig sajnálom, hogy nem kóstolhatok meg több ízt. Erre viszont lehetőség van ott, ahol lemérik a fagyit és aszerint...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!