Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Forni di Napoli vagy Donna...

Forni di Napoli vagy Donna Mamma Pizza Napoletana ?

Figyelt kérdés

Melyik pizzéria a jobb ?

Mind a kettő megkapta az AVPN jóváhagyását ?

Melyik pizzát érdemes először megkóstolni ?

Melyikben kapni autentikus módon készült kortárs nápolyi pizzát ?

máj. 6. 19:22
 1/1 anonim ***** válasza:
73%

Mindkettő jó. Picit más. A forni di napoli igazi kés-villás dolog, a közepén a tészta papírvékony. Éy én azert picit draganak talalom.

A donna mamma is nagyon jo en azt egy fokkal jobban is szeretem, annak még fogható az állaga.

Forni di napoliban több az ízválaszték ha ez szamit

Na nagyon specko kulonlegeset akarsg akkor forni. Ha egy atlagosnal sokkal finomabb es nagyobb elmenyt ado pizzat ami nem feltetlen mas mint az eddig kostoltka akkor donna

máj. 6. 22:46

További kérdések:

Tehetek panaszt a fogyasztóvédelemnél, ha egy negatív komment miatt megtagadják a kiszállítást?

Hónapok óta ugyanattól az étteremtől rendeltem napi menüt hetente kétszer, és múlthéten megkértem őket, hogy hozzanak egy doboz cigit is. Erre azt válaszolta a csaj, hogy nem forgalmaznak cigit és emiatt a futár nem megy be a boltba. Csakhogy tudtam, hogy a...

Budapestiek! Milyen CUKRÁSZDÁKAT tudnátok nekem ajánlani Budapesten?

Ennek analógiájára: A kikötésem csak két dolog lenne:1) BKK-val megközelíthető legyen2) Ne legyen olyan k.rva drága, mint mondjuk a New York Café, ahol egy kis csésze kávé is 4-5 ezer Ft körül vanAz oka annak, hogy külön a cukrászdákat is megkérdezem az, hogy anyukám...

Budapesten, lehetőleg belvárosban vagy közelében, hol találok jó gulyáslevest, ami nem lehúzós turistás hely?

Egy külföldi barátom jön hozzám látogatóba és szeretnék neki helyi ízeket mutogatni, de olyan helyeket, amik nem túlárazott turistás helyek, hanem valódi helyi helyek

Járnátok továbbra is olyan cukrászdába, ahol ilyet tapasztaltok?

Kisgyerekkel eddig ide jártunk rendszeresen. Mostani sütizésnél, egyik falatnál egyszercsak valami éleset éreztem a számban, ahogy kiszedtem: egy hosszúkás mindkét végén éles kb 2 cm-es műanyag darab volt az. El se merem gondolni, mi lett volna ha pl gyerek lenyeli...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!