Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Idén milyen árak vannak a...

Idén milyen árak vannak a Balcsin?

Figyelt kérdés
Lángos, hekk, sör, palacsinta, hamburger ezek érdekelnének főleg
jún. 3. 08:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

A balaton azért elég nagy és vannak frekventáltabb részek meg olyan is ahol nincs akkora forgalom.

Almádi:

4000 körül a hambi - mindennel-

2900 ft a lángos sajtos tejfölös a sima 2100

hekk nem tudom sose ettem nem figyelem.

Hátha írnak mások is máshonnan.

jún. 3. 08:54
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Beleáradt a Tisza, esnek az árak értelemszerűen.
jún. 3. 09:02
 3/17 anonim ***** válasza:
30%
Na mondjuk olyan nincsen, hogy valaki ne egyen egy lángost ha arra jár. Hekket azt ki lehet hagyni, mert a napon rosszul lehet tőle lenni, de egy jó sajtos-tejfölöst az mindenképp be kell lapátolni a pofazacskóba.
jún. 3. 09:05
 4/17 anonim ***** válasza:
31%
3-as: miért ne lenne? Még életemben nem ettem ilyen helyen lángost, egyébként is csak kevésszer, és csak simát, a tejfölös-sajtos számomra ehetetlen, jónak nem lehet nevezni szerintem. (Más azt eszik, amit akar!)
jún. 3. 11:49
 5/17 A kérdező kommentje:

"Még életemben nem ettem ilyen helyen lángost, egyébként is csak kevésszer"

wtf?

jún. 3. 12:26
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
5: nem mindenki szereti. Meg elég egyszer belefutni egybe ami full olajos, onnantól sose akarsz többször lángost enni.
jún. 3. 13:10
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
5-ös: mi nem érthetö? VAN, aki nem szereti a lángost!
jún. 3. 15:12
 8/17 A kérdező kommentje:

"5-ös: mi nem érthetö? VAN, aki nem szereti a lángost!"

Leírja hogy életében nem evett lángost aztán utána meg hogy csak kevéssszer. Ez egy paradoxon.

jún. 3. 15:29
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
#8, úgy érti sztem hogy a Balcsinál nem és másutt is csak kevésszer.
jún. 3. 15:47
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"Még életemben nem ettem ILYEN HELYEN lángost!" "egyébként is csak kevésszer" - ebböl egyértelmü, hogy LÁNGOST ettem, csak nem ott!

Gyakorold a szövegértelmezést!

jún. 3. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mennyibe kerül asztalt foglalni a Mr. Sushi étterembe? [Eger]

Voltam már egy barátommal párszor kajálni, de még nem foglaltam asztalt soha. Ültünk, ahol szabad volt, visszamentünk pár óra múlva ha épp nem volt. Egyik kedvenc helyem, ízlik, jó az atmoszféra, szóval nyilván egy ideje már el akarom hozni ide az egész haverkart is...

Buttler teraszon (Orczy kertben) milyen árak vannak?

Ezt találtam, de nem tudom, hogy egy aktuális vagy mondjuk 5 éves árlista.Aki járt mostanában ott, az írjon már 1-2 árat kérem.Köszönöm!

Személyes élmény/tapasztalat a debreceni Tadzs Mahal indiai étteremről?

A közelmúltban jártam a Vámospércsi úton, és láttam hogy megnyílt. Már voltunk a Thaly Kálmán utcaiban, az nagyon bejött.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!