Idén milyen árak vannak a Balcsin?

válasza:A balaton azért elég nagy és vannak frekventáltabb részek meg olyan is ahol nincs akkora forgalom.
Almádi:
4000 körül a hambi - mindennel-
2900 ft a lángos sajtos tejfölös a sima 2100
hekk nem tudom sose ettem nem figyelem.
Hátha írnak mások is máshonnan.

válasza:

válasza:

válasza:"Még életemben nem ettem ilyen helyen lángost, egyébként is csak kevésszer"
wtf?

válasza:

válasza:"5-ös: mi nem érthetö? VAN, aki nem szereti a lángost!"
Leírja hogy életében nem evett lángost aztán utána meg hogy csak kevéssszer. Ez egy paradoxon.

válasza:

válasza:"Még életemben nem ettem ILYEN HELYEN lángost!" "egyébként is csak kevésszer" - ebböl egyértelmü, hogy LÁNGOST ettem, csak nem ott!
Gyakorold a szövegértelmezést!
Kapcsolódó kérdések:
Voltam már egy barátommal párszor kajálni, de még nem foglaltam asztalt soha. Ültünk, ahol szabad volt, visszamentünk pár óra múlva ha épp nem volt. Egyik kedvenc helyem, ízlik, jó az atmoszféra, szóval nyilván egy ideje már el akarom hozni ide az egész haverkart is...
Ezt találtam, de nem tudom, hogy egy aktuális vagy mondjuk 5 éves árlista.Aki járt mostanában ott, az írjon már 1-2 árat kérem.Köszönöm!
Valaki tudja mennyi a margaréta az étteremben?
A közelmúltban jártam a Vámospércsi úton, és láttam hogy megnyílt. Már voltunk a Thaly Kálmán utcaiban, az nagyon bejött.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!