Normális hogy "elhajtottak" gyakorlatilag kiszolgálás helyett?

válasza:

válasza:

válasza:Mivel van helyetted 10 másik megrendelő, megteheti, hogy ne akarjon mindenkinek megfelelni. Egyébként, ne forgasd ki, nem elküldtek, csak közölték, hogy sokáig tart. Sokkal jobb, mintha váratnának 1 órát, nem? Te pedig ne akarj belelátni a konyhába, mert ha csak 10 ember kérne 3 perces kaját, az pont fél óra csúszás.
Tényleg semmi nem jó... Ez sima hiszti volt, TŐLED.

válasza:

válasza:

válasza:Aztán milyen jogon akarsz te előre pofátlankodni és váratni a többi vendéget, akik előbb odaértek, mint te?
Tök mindegy, hogy a te kajád fél perccel kevesebb időt igényel, te értél oda utoljára.

válasza:

válasza:Örülj neki. Ahelyett hogy ott váratott volna 25-30 percig, inkább megmondta hogy ne várd ki.
Mindegy mi mennyi idő hisz miért is kapnál hamarabb ételt mint aki hamarabb ott volt és megvette...
Kapcsolódó kérdések:
Amikor egy foglalásnál tudatják az étteremmel, hogy az egyik vendég balkezes, mire számíthat a társaság, akivel a balkezes ember megy?
Egyre több helyen olvashatóak negatív vélemények a kiszolgáló személyzet viselkedésével kapcsolatban, legyen az bolt, vendéglátóhely, szálláshely vagy akár bármely más terület ügyfélszolgálata.Itt a legfrissebb nagyobb publicitást kapott eset: De ne feledjük ezt se: ...
Páromat leginkább az újbudai rész érdekelné. (Persze meg fogom győzni, hogy nem kell olyan "nagy ebéd", hogy jól érezzük magunkat.) Kisebb másfajta meglepik is erősíthetik a kötődésünket.
Tudom, hogy ez egy örök vita, hogy kell-e borravalót adni éttermekben (illik) avagy sem ( a munkát végzik, mint bárhol máshol). Én régebben adtam, de az elmúlt 2-3 évben már nem, lévén, hogy a szervizdij 7-15-%-ig terjed. Nem érzem azt, hogy eszem, kifizetem azt is...
Azt gondoltam hogy, a kihelyezett érintőképernyős önkiszolgáló rendelés bevezetése nyilván csökkenti a humán munkaerő igényt az éttermekben, de soha korábban nem tapasztaltam ilyen komoly várakozási időt. Kb. 25 perc volt, két db menü. Nem az lett volna acél, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!