Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Normális hogy "elhajtottak"...

Normális hogy "elhajtottak" gyakorlatilag kiszolgálás helyett?

Figyelt kérdés
be akartam ma ugrani az egyik kisvárosi gyrosozónkba, (igaz ebéd időszak volt, olyan fél 1 körül) köszöntem mondtam mit kérek a csaj csak rámnézett fájdalmas arccal és azt mondta hogy nagyon sok megrendelés van, nagyon sokáig tartana... egy kiflis gyrost kértem (igen, Szabolcs megye) amit gyakorlatilag 3 perc alatt össze lehetett volna dobni ha két tál között szakít rám időt. ilyennel még nem találkoztam, ne msi nagyon tudtam hogy lereagálni, mondtam hogy akkor majd legközelebb, de érdeklődnék hogy ti tapasztaltatok már ilyet, vagy normális dolog ez?
júl. 13. 18:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
29%
Engem kitör a frász mikor ilyet mondanak. Minek üzemelnek az ilyenek egyáltalán. Én biztos rájuk borítanám az asztalt.
júl. 13. 18:58
 2/27 anonim ***** válasza:
92%
Az eladó is ember, ugy próbál magának időt nyerni, ahogy tud, pláne, ha valami proli helyen három ember munkáját végeztetik vele.
júl. 13. 19:05
 3/27 anonim ***** válasza:
84%

Mivel van helyetted 10 másik megrendelő, megteheti, hogy ne akarjon mindenkinek megfelelni. Egyébként, ne forgasd ki, nem elküldtek, csak közölték, hogy sokáig tart. Sokkal jobb, mintha váratnának 1 órát, nem? Te pedig ne akarj belelátni a konyhába, mert ha csak 10 ember kérne 3 perces kaját, az pont fél óra csúszás.

Tényleg semmi nem jó... Ez sima hiszti volt, TŐLED.

júl. 13. 19:07
 4/27 anonim ***** válasza:
18%
Át kell menni a mekdöncibe, ott gyors precíz és minőségi a kiszolgálás.
júl. 13. 19:19
 5/27 anonim ***** válasza:
87%
A megrendeléseket a beérkezési sorrendben teljesítik, te akkor kaphattad volna meg, amit akarsz, ha a többit már összekészítette. Vagy szerinted téged valamiért elöre kellett volna vennie?
júl. 13. 19:28
 6/27 anonim ***** válasza:
85%

Aztán milyen jogon akarsz te előre pofátlankodni és váratni a többi vendéget, akik előbb odaértek, mint te?

Tök mindegy, hogy a te kajád fél perccel kevesebb időt igényel, te értél oda utoljára.

júl. 13. 19:46
 7/27 A kérdező kommentje:
senki sem volt benn rajtam kívül :) gondolom ilyenkor van a nap bevétele a kiszállítós rendelésekből
júl. 13. 19:48
 8/27 anonim ***** válasza:
12%
Sajnos ez is olyan, hogy számít a megjelenés... Ha jól nézel ki és megnyerő a stílusod, akkor félredobják a negyven további várakozót hogy a kedvedben járjanak, ha unalmas és hétköznapi vagy, akkor meg le sem sz*rnak majd, ha két és fél órát várnál ott, akkor sem.
júl. 13. 20:10
 9/27 anonim ***** válasza:
5%
Jachtot kell adni.
júl. 13. 20:14
 10/27 anonim ***** válasza:
90%

Örülj neki. Ahelyett hogy ott váratott volna 25-30 percig, inkább megmondta hogy ne várd ki.

Mindegy mi mennyi idő hisz miért is kapnál hamarabb ételt mint aki hamarabb ott volt és megvette...

júl. 13. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan módosul az éttermi kiszolgálás balkezesek esetében?

Amikor egy foglalásnál tudatják az étteremmel, hogy az egyik vendég balkezes, mire számíthat a társaság, akivel a balkezes ember megy?

Mit gondoltok a palack borbár eset kapcsán a hazai szolgáltatói ipar kiszolgálási minőségéről?

Egyre több helyen olvashatóak negatív vélemények a kiszolgáló személyzet viselkedésével kapcsolatban, legyen az bolt, vendéglátóhely, szálláshely vagy akár bármely más terület ügyfélszolgálata.Itt a legfrissebb nagyobb publicitást kapott eset: De ne feledjük ezt se: ...

Ajánlana valaki Budapest területén egy olyan éttermet, ahol tisztelik és becsülik a vevőket? (Párommal mennénk havonta egyszer.)

Páromat leginkább az újbudai rész érdekelné. (Persze meg fogom győzni, hogy nem kell olyan "nagy ebéd", hogy jól érezzük magunkat.) Kisebb másfajta meglepik is erősíthetik a kötődésünket.

Szoktatok még borravalót adni?

Tudom, hogy ez egy örök vita, hogy kell-e borravalót adni éttermekben (illik) avagy sem ( a munkát végzik, mint bárhol máshol). Én régebben adtam, de az elmúlt 2-3 évben már nem, lévén, hogy a szervizdij 7-15-%-ig terjed. Nem érzem azt, hogy eszem, kifizetem azt is...

Tapasztalt bárki gyorsabb kiszolgálást a McDonald's éttermekben mióta átalakították őket?

Azt gondoltam hogy, a kihelyezett érintőképernyős önkiszolgáló rendelés bevezetése nyilván csökkenti a humán munkaerő igényt az éttermekben, de soha korábban nem tapasztaltam ilyen komoly várakozási időt. Kb. 25 perc volt, két db menü. Nem az lett volna acél, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!