Gáz úgy beülni étterembe ha nem kérek mellé üdítőt?

válasza:30+
A Balatonnál pizzát veszek és lángost nem. Lehetne akármennyi pénzem. A lángost megsütöm magamnak, a pizzát nem.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Egyáltalán nem gáz, miért lenne az?
Nekem több kollégám is egészségmániás, ők azt hirdetik, hogy étkezés előtt 20 perccel kell meginni egy pohár vizet és étkezés után nem, és így a legegészségesebb, ők itt a munkahelyen ebéd után soha nem isznak.
Szóval eszedbe ne jusson, hogy ez gáz.

válasza:Nem gáz, csak nagyon proli dolog azon spórolni, hogy italt is rendeljen valaki a kaja mellé.
"Nekem több kollégám is egészségmániás, ők azt hirdetik, hogy étkezés előtt 20 perccel kell meginni egy pohár vizet és étkezés után nem, és így a legegészségesebb, ők itt a munkahelyen ebéd után soha nem isznak."
EZ valami szekta, nem normális viselkedés!
Ez eleve nem egészséges, de ha valaki ennyire mániás, az nem fog egy éttermben enni, ahol nem az ö agybaja szerint készítik az ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Az Alessioba szeretnék menni. Láttam a menüt a neten, a legolcsóbb a margaréta pizza és a legolcsóbb italuk a másfél deci fehérbor (olcsóbb, mint az üdítő és vízért nem szívesen fizetek). Elképzelem, ahogy mellettem minden asztal tele, előétel, főétel stb. én...
Jelenleg most nincs párom, viszont fejembe vettem, hogy elmegyek kajcsizni egy kiadósat a kedvenc éttermembe. Már rég voltam és most megkívántam. Csak sajnos egyik barátnőm se ér rá... Mennyire fognak szerintetek emiatt kinézni?
30 éves nő vagyok, 2 gyerekem van (4 éves, 5 hós). Nagyon kimozdulnék (bekattanás szélén állok), de a kicsi nagyon sírós, csak úgy tudnék menni, ha a mama kinn tologatná és ha nagyon sír màr akkor otthagynék mindent és kimennék.🙈 Vannak barátnőim, de ígyis nehézkesen...
Sajnos párom nincs a barátnőim pedig vagy családosak vagy párjuk van. Nagyon unatkozom hètvègente ezèrt gondoltam ha jön a jobb idő akkor kimozdulok valahova. Mert itthon megfogok őrülni a 4 fal között. De nem tudom mennyire fura ha egyedül megyek helyekre. 31/N
Nekem ilyenkor mindig olyan érzésem lesz, hogy csak minket les a pincér, ha többen vannak akkor meg megoszlik a figyelem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!