Ilyen esetben (tragikus kiszolgálás és minőség) jogom van megtagadni a fizetést?
Még a kommentet olvasva is összeszorul a gyomrom, nemhogy még átéljem amit a kommentelő tapasztalt. Sírógörcsöt kaptam volna.
Az a kérdésem, hogy ilyenkor mi a legerősebb eszköz a tarsolyomban amivel kompenzálni tudom ezt a pocsék gasztronómiai élményt? Jogilag nyilván.
Van arra is lehetőség, hogy megtagadjam a fizetést?
Vagy ha nem ti (legkarakánabb válaszolókat várom) mit tennétek ilyen esetben?

válasza:

válasza:Normális ember nem sírógörcsöt kap (akinek ennyi elég, az pszichiátriai kezelésre szoruló beteg!), hanem nem eszi meg, ami nem ízlik (megkóstolni jogos, megenni és utána reklamálni nem), azonnal visszaküldi a pincérrel, ha az új adag sem jobb, akkor pedig nem kell kifizetnie.
Egyébként nekem ez a cikk tipikusan egy bosszúértékelésnek tünik, valamiért el akarja járatni a helyet. (esetleg nem túl sikeres konkurencia??)

válasza:

válasza:"Egyébként nekem ez a cikk tipikusan egy bosszúértékelésnek tünik, valamiért el akarja járatni a helyet. (esetleg nem túl sikeres konkurencia??)"
Ez is lehetséges, de az tény, hogy két éve jártunk ebben az étteremben és pont milánóit kértünk (elvitelre), hát tényleg rossz volt. Hozzáteszem nem melegszendvicskrém volt, hanem rendes milánói, csak rossz. Mi sem ettük meg.

válasza:

válasza:4-es: az elöfordul, hogy egy fogás rossz. Az elég kizárt, hogy mindegyik az (meg legalább három ételröl van szó), illetve az sem elképzelhetö, hogy egy étteremben nincs evöeszköz, még a müanyag villát is keresgélni kell.
A másik meg, hogy az értékelések gyakorlatilag mind pozitívak, alig néhány van, amelyik kifogásol valami lényegeset.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hogyha szar, akkor nem eszem meg > ha nem eszem meg, csak belekóstolok, nem kell kifizetni.
Hogyha szar, de megeszem, akkor meg nem kell reklamálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Szóval kitaláltuk azt, hogy beülünk vacsorázni egy puccosnak tűnő étterembe. Főtt tojást kértem körettel hogy hozzanak. Kihozták a tojást, de rögtön feltűnt, hogy a tojás sárgáját zöld kéreg veszi körbe. Megkérdeztem a pincért, hogy ez micsoda, legyen szíves...
Hiszen ahogyan a mondás tatrtja; a vendég Isten ajándéka..Erre ahelyett, hogy felebaráti szeretetből ingyen megvendégelnék őket-, inkább lehúzzák a vendégeket.
be akartam ma ugrani az egyik kisvárosi gyrosozónkba, (igaz ebéd időszak volt, olyan fél 1 körül) köszöntem mondtam mit kérek a csaj csak rámnézett fájdalmas arccal és azt mondta hogy nagyon sok megrendelés van, nagyon sokáig tartana... egy kiflis gyrost kértem (igen,...
Amikor egy foglalásnál tudatják az étteremmel, hogy az egyik vendég balkezes, mire számíthat a társaság, akivel a balkezes ember megy?
Egyre több helyen olvashatóak negatív vélemények a kiszolgáló személyzet viselkedésével kapcsolatban, legyen az bolt, vendéglátóhely, szálláshely vagy akár bármely más terület ügyfélszolgálata.Itt a legfrissebb nagyobb publicitást kapott eset: De ne feledjük ezt se: ...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!