Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek is sok 7600 ft 2...

Szerintetek is sok 7600 ft 2 fore 1-1 pizza 1-1 Aperollal?

Figyelt kérdés
Duna parton, de akkor is rengeteg. 7800 at fizettem, elvittem egy csajt mert láttam hogy akció van. A pizzád mellé jár egy aperol. Íg volt 7800, de ez szerintem még így is rengeteg, mi lenne ha akció nélkül lett volna ez így. Inkább maradtam volna otthon, most ezen idegeskedhetek.

szept. 2. 22:01
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
2 pizza, 2 aperol.
szept. 2. 22:02
 2/20 A kérdező kommentje:
7600* rosszul írtam kommentben
szept. 2. 22:02
 3/20 A kérdező kommentje:
és mekkora átverés a pizza 3400 volt, de rátesznek 15% szervízdíjat
szept. 2. 22:03
 4/20 A kérdező kommentje:
Amúgy Pesten. ha valakit érdekel
szept. 2. 22:03
 5/20 anonim válasza:
100%
Sokszor egy koktél 3000 vagy több. A pizza meg jóval több is lehet, mint amit leírtál. Szóval kettőtöknek ez azért elég jó üzlet volt.
szept. 2. 22:10
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb mindenhol 2000 Ft felett van egy aperol spritz Budapesten. Ez már önmagában 4000 Ft minimum, de inkább több. 3600 Ft két pizzáért pedig nekem még olcsónak is tűnik, ha amúgy jó minőségűek voltak.

Értem, hogy nem így volt keretezve a történet az akcióval, de az ár-érték arányon ez nem változtat. Amúgy meg igen, drága, de sajnos bőven átlagos. Én nem érzem lehúzásnak a dolgot.

szept. 2. 22:19
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
7600 Ft 2 főre, az azt jelenti, hogy 1 főre 3800 Ft. Aperolt még soha nem ittam, nem ismerem az árát sem, de egy pizza nálunk (dunántúli kisváros) 3200-3400 Ft körül van. Szóval pizza + ital 3800-ért nem szokatlanul magas ár.
szept. 2. 22:36
 8/20 Life and Death ***** válasza:
100%
Nem mondanám soknak.
szept. 2. 22:56
 9/20 anonim ***** válasza:
85%

Ha csak magát az összeget nézzük, sok, de az utóbbo pár évben minden durván megdrágult.

10 deka minőségibb sajt már egy ezres. 10 deka felvágott – ha nem a lgeolcsóbb, leakciózottat veszed – simán egy ötszázas. Egy adag konyhakész rizses hús 1500 forint. Ezeket csak azért írom le, hogy szemléltessem az élelmiszerárak színvonalát. Ezek ismeretében 1 pizza piával együtt 3800 forintért nem is drága. Mármint persze, maga az összeg soknak tűnik, de összehasonlítva más árakkal nem az. Sajnos ez van, nem 1990-et írunk, amikor egy ezresből még napokig jól lehetett lakni.

szept. 3. 00:01
 10/20 anonim válasza:
100%
Haver, én múlt héten 2 jeges kávéért perkáltam 6500-öt randin. Szóval te igen jól jártál még..
szept. 3. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért erőltetik rám, hogy kérjek üditőt egy étterembe?

Nem, nem kérem ugyanazt az üditőt, amit a boltba megtudok venni törekékért kiöntve pohárba 300 ft helyett 1200 ft -ért. Miután többször is mondom , hogy nem kérek üditőt csak azért is megkérdezi, hogy biztos nem kérek üditőt? Én enni jöttem, mert ilyet nem tudok otthon...

Szombat esti sorozatnézés, filmnézéshez milyen rágcsálnivalókat szoktatok fogyasztani ?

Esetleg rendeltek valami ételt ? Ha igen általában miket és honnan ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!