Szerintetek is sok 7600 ft 2 fore 1-1 pizza 1-1 Aperollal?

válasza:Szerintem kb mindenhol 2000 Ft felett van egy aperol spritz Budapesten. Ez már önmagában 4000 Ft minimum, de inkább több. 3600 Ft két pizzáért pedig nekem még olcsónak is tűnik, ha amúgy jó minőségűek voltak.
Értem, hogy nem így volt keretezve a történet az akcióval, de az ár-érték arányon ez nem változtat. Amúgy meg igen, drága, de sajnos bőven átlagos. Én nem érzem lehúzásnak a dolgot.

válasza:

válasza:Ha csak magát az összeget nézzük, sok, de az utóbbo pár évben minden durván megdrágult.
10 deka minőségibb sajt már egy ezres. 10 deka felvágott – ha nem a lgeolcsóbb, leakciózottat veszed – simán egy ötszázas. Egy adag konyhakész rizses hús 1500 forint. Ezeket csak azért írom le, hogy szemléltessem az élelmiszerárak színvonalát. Ezek ismeretében 1 pizza piával együtt 3800 forintért nem is drága. Mármint persze, maga az összeg soknak tűnik, de összehasonlítva más árakkal nem az. Sajnos ez van, nem 1990-et írunk, amikor egy ezresből még napokig jól lehetett lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Nem, nem kérem ugyanazt az üditőt, amit a boltba megtudok venni törekékért kiöntve pohárba 300 ft helyett 1200 ft -ért. Miután többször is mondom , hogy nem kérek üditőt csak azért is megkérdezi, hogy biztos nem kérek üditőt? Én enni jöttem, mert ilyet nem tudok otthon...
Vagy esetleg te/veled csinált(ál) ilyet? Minden érdekel!
Esetleg rendeltek valami ételt ? Ha igen általában miket és honnan ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!