Mit gondolsz arról az emberről aki minden nap a mekiben ebédel?
Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 09:10
2/11 anonim válasza:
Sok felesleges pénze van amennyiben nem ott dolgozik. Nem tud vagy nem szeret főzni és megszokások rabja..
3/11 anonim válasza:
Volt idő, hogy minden nap mekiben ebédeltem. A helyi plázában dolgoztam, a 15 perces ebédszünet erre volt elég. 5 étterem van, a kifőzde drága és undorító, a kínai szintén nem túl jó, a burger kinget nem szeretem, a gyrososnál rendszeresen porc és csont van a húsban...maradt a meki. Az üzletben se hűtő, se mikró nem volt, így otthonról nem tudtam vinni, bár napi 12 óra munka után kedvem se volt főzni. Nekem akkor jó volt, bár kétségtelenül drága.
4/11 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy az ő dolga, hol ebédel és mit!!
5/11 anonim válasza:
A lehető legszarabb minőségű kaját eszi.
6/11 anonim válasza:
Szórja a pénzét, illetve így hamarabb feldobja a bakancsot.
7/11 anonim válasza:
Azt gondolom róla, hogy sok pénze van, szeret kultúrált körülmények közt enni, de fogalma sincs szegénynek arról, hogy a változatos táplálkozás nem azt jelenti, hogy ma sajtos burgert eszek, holnap meg dupla burgert.
8/11 anonim válasza:
Azt, hogy folyamatos hasmenése, bélfertőzése van.
Régebben párszor vettem náluk burgert, mindig hasmenésem lett, rendszeresen volt fanszőrzet, kosz (valószínűleg leejtették a húspogácsát) a zsemlében. Egy fertő, nem ajánlom! Ha veszek is valami utcai szemetet, azt itthon megmikrózom, hogy valamennyire fertőtlenedjen. Melóba szendvicset hordok, nem zabálni járok oda, csak, hogy átvészeljem éhhalál nélkül. De, akinek a kajálásra megy el a munkaidő lelke rajta.
9/11 Juliusz48 válasza:
Mindenki azzal tömi a gyomrát mivel akarja, de egyszer hazavittem, se hidegen se mikrózva nem tudtam megenni. Gondoltam a kutya legalább a húst megeszi, de neki se kellett, azóta nem eszem a mekiben. A feleségem fasírtja hidegen jobb mint melegen, pedig úgy is finom, Nem értem mi van benne, ami miatt az üzletben sem adható ki 10 perc után.
10/11 anonim válasza:
1500 ft egy hamburger... 200 forintos kajából is ugyan úgy jól tudsz lakni. És nem is hizlal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!