Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért van az, hogy a Burger...

Miért van az, hogy a Burger King-es sajtburgerben az uborka általában forróbb mint a hús?

Figyelt kérdés

2018. aug. 20. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Írj nekik egy e-mailt.

Nekem egyszer kérdésem volt egy McDolnald's termékkel kapcsolatosan és írtam nekik.

Néhány óra múlva válaszoltak.

2018. aug. 20. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Szerintem azért mivel az uborka gyorsabban felmelegszik, mint a hús.
2019. szept. 19. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!