Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szerintetek segít?

Mimo31 kérdése:

Szerintetek segít?

Figyelt kérdés
Járt valaki már kinezológusnál? És ha igen,akkor segített??

jún. 3. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Pont olyan hatásos, mint a kézrátételes gyógyítás, vagy a homeopátia. Hit kérdése.
jún. 3. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Pl rákot ne vele gyógyíttass, mert 50%-nál nem valószínűbb a sikeressége.

Panaszkodni járnak hozzájuk azok, akik már annyira elesettek, hogy csak pénzükre találnak olyan valakit maguknak, aki meg is hallgatja őket. Kb lelki szemetesládák.

jún. 3. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:
40%

A kineziológia tudományosan nem elismert (mondhatni, áltudomány).

Magyarországon természetgyógyászként működhetnek, mint vállalkozók, tehát amolyan "nesze semmi, fogd meg jól".

Piaci alapon, az emberek bizalmát jogosan használhatják ki, "aki hiszékeny, magára vessen" alapelv mentén.

Más téma a sportorvosi mozgásterápia, ők elhatárolódnak ettől az átveréstől.

tegnapelőtt 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok a Pentagon által nyilvánosságra hozott UFO aktákrol?

Szerintetek van amit még eltitkolnak? Pl hogy igen is itt élnek a földönkívüliek?

Mit jelent ha vakondokkal álmodok?

Már többször is visszatért ez az álmom, amiben egyszercsak látok egy vakondot feltúrni ami utána a szemembe néz es végig bámul. Szerintetek ez mit jelenthet?

Szerintetetek igaz a Rák csillagjegyre, hogy könnyen megbetegszik?

Az van, hogy én Rák csillagjegyű vagyok, és könnyen megbetegszek egy hetet voltam itthon még mielőtt visszamentem volna iskolába, de az iskolában is 7 napot voltam, azután megint lebetegettem! (Annyit hozzáfűznék, hogy ez most volt, nemrég, ebben a hónapban!)

A bevonzással kapcsolatban lennék kíváncsi a véleményetekre. Szerintetek van összefüggés? Szívesen olvasnék véleményeket a témával kapcsolatban.

Tudom, ez olyan dolog, hogy valaki vagy hisz benne, vagy nem. Én azt mondanám, hogy fogékony vagyok és kíváncsi. Nem olyan nagyon rég volt egy (számomra) hirtelen szakításom, ekkor kezdtem kicsit jobban belemerülni a dologba, amolyan segítségként a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!