Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A vonzás törvényét valaki el...

A vonzás törvényét valaki el tudná magyarázni?

Figyelt kérdés
Nem értem, egyáltalán milyen elven - magyarázaton - alapul. El tudnátok magyarázni?

2016. jún. 22. 00:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehet így egy darab hitet kiragadni. Az embert, mint komplex tudatos lényt kell nézni. Tegyük fel, azt amit mondasz. De mondjuk ezenkívül én még alapjában véve olyan ember vagyok, akinek a pohár félig mindig üres. És egy héten ötször azt gondolom, hogy ó de szerencsétlen vagyok! Akkor hiába hiszek az álom pasasban vagy nőben, nem fog összejönni, hiszen olyan szerencsétlen vagyok, hogy más elhappolja előlem. Nézd, lehet nem hinni a vonzás, a szimmetria és stb. törvényekben. Szabad világban élünk. De magad és az életed fogod vissza azzal, hogy nem hiszel benne. Attól az még működik. Most jön az, amit "imádnak" a szkeptikusok. A gravitációban sem kell hinni... 😊
2016. jún. 22. 14:19
 12/37 anonim ***** válasza:
56%
A vonzás törvénye egy végtelenül leegyszerűsített elmélet, azoknak szól, akik lusták, buták belemélyedni a mágia alapvető törvényeibe, vagy ha valaki belekötne a mágia szó használatába, akkor az energiák, az élet, az univerzum működésébe. Nincs mit magyarázni rajta. Aki megnéz egy filmet, és azt gondolja, attól majd jól megváltozik az élete, az ilyen szinten van, és kész. Nincs nagyon mit magyarázni rajta.
2016. jún. 22. 14:39
 13/37 anonim ***** válasza:
Bocs a félmondat ismétléséért, átfogalmaztam közben, és véletlenül benne maradt.
2016. jún. 22. 14:40
 14/37 anonim ***** válasza:
0%
#11 Oké, te ilyen vagy. De tegyük fel, hogy az 5 másik jelentkező mind tele van optimizmussal, életörömmel, na meg hittel, hogy övék lesz a csaj/pasi. Akkor még mindig nem tiszta, hogy melyiküké lesz.
2016. jún. 22. 15:33
 15/37 anonim ***** válasza:
Amelyiknek a legerősebb a pozitív hitrendszere. Nem vagyok olyan, akinek a pohár mindig félig üres. Ez csak egy példa volt.
2016. jún. 22. 17:10
 16/37 anonim ***** válasza:
51%
Szóval egy lány inkább választ egy ronda, púpos, büdös hajléktalant, mint egy szívdöglesztő, jóképű, sármos, milliárdos álompasit, ha az előbbinek erősebb a pozitív hitrendszere. Ma is tanultam valamit :)
2016. jún. 22. 17:21
 17/37 anonim ***** válasza:
0%
Amelyik láánynak több pozitív van a hitrendszerében Te nagyon Te! Nsm a trófea pasasnak!
2016. jún. 22. 18:42
 18/37 Fish1 ***** válasza:
78%

Keress rá YouTube-on:

Brian Tracy - a vonzás törvénye a gyakorlatban. Mindent elmagyaráz részletesen.

2016. jún. 23. 03:10
 19/37 anonim ***** válasza:
24%

#7-es.

Nem hülyeség , amit mondsz.

Tesla is megmondta.

A vonzás törvényét is, mondhatni az agyaddal használod.

A különböző agyhullámok, azok amik elindítják az egészet.

Minden ilyen hullámnak van egy bizonyos rezgésszáma.

Mondjuk az még mindig nem tiszta, hogy mi magyarázza a pozitív és negatív gondolatokat.

Gondolom az is rezgés, csak nem értem teljesen a logikáját.

Azt meg végképp nem értem, hogy a negatív dolgokat mért lehet könnyebben és jobban vonzani, mint a pozitívat.

2016. jún. 23. 23:05
 20/37 anonim ***** válasza:

A pozitív és negatív gondolkodást a tudatalatti magyarázza. A kialakulására (kinél mi dominál végül) mindenféle pszichológiai tényező hat, ez túl hosszú lenne. A lényeg, hogy ha valakinek alapvetően pozitív a gondolkozása, akkor a pozitív gondolatok még több pozitív gondolatot szülnek, ez a negativitásra is igaz. Így vagy úgy van "beprogramozva" az ember - ez átalakítható egyébként pszichológiai módszerekkel is, de akár meditációval, sőt, egyszerű mindennapi gyakorlatokkal, ha elég kitartó az ember, és hónapokban, akár évben gondolkozik, nem fog menni egyik napról a másikra, lehet Titkot nézni meg oravetznórikát olvasni, kb egy kategória, ad egy látszat-hitet, ami pár napig-hétig még fenntartható is, aztán visszaesel. A berögzült gondolkodásmódon nagyon nehéz változtatni.

Példa: elkezdesz szomorú hangulatú, szövegű zenéket hallgatni. Ezt a tudatalattid befogadja, beépíti, akkor is, ha neked csak "tetszik", és elkezd igazodni ahhoz, amit naponta hall. Fordítva is működik: szomorú, depressziós, reménytelenül szerelmes vagy, elkezdesz a hangulatodhoz illő zenét hallgatni. Ugyanez történik. Tökmindegy, melyik volt előbb, a szomorú zenétől lettél szomorú, vagy a szomorúságod miatt hajlott erre a zenei ízlésed, tyúk vagy tojás esete, ugyanabba a körforgásba kerülsz bele.

Remélem, érthető nagyjából. Ez egyébként egyszerű pszichológia, de pl a mágia törvényei és a pszichológia között rengeteg az átfedés mindenféle szinten. Tulajdonképpen a mágiát lehetne úgy is hívni egyszerűen csak, hogy: élet - már ha nem a ceremóniális mágiára és annak tudatos alkalmazására gondolunk. Minden szó, minden gondolat "mágia", mert teremt. Akár csak benned, de egyébként kifelé is hat.

Az ún. "vonzás törvényét" továbbra is hülyeségnek tartom.

2016. jún. 24. 02:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!