Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban férfi vagyok ez...

Álmomban férfi vagyok ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
A valóságban nő vagyok de álmomban már nem is egyszer férfi voltam, romantikus kapcsolatban nőkkel. Ez jelent valamit, és nem feltétlen arra gondolok hogy akkor vonzódok nőkhöz is?

márc. 13. 07:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap azt álmodtam, hogy kiszálltam a fürdőkádből és amikor megtörölköztem, észrevettem hogy hímvesszőm van. De a testem többi része megmaradt nőinek.

Na ezt fejtsük meg. 😆

márc. 13. 07:40
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem kiváncsi vagy milyen lehet megélni a másik oldalról a szexualitást.

Nekem is voltak régen ilyesmi álmaim.

Ezen kívül meg annyira sok inger ér minket nap mint nap, hogy nem csoda ha összeálmodjuk azokat.

Persze lehet ebben sima kíváncsiság is, általában a nők irányába, milyen lenne a saját nemeddel nőként, de ezt te tudod mennyire érdekel. :)

márc. 13. 08:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok, de hasonló álmom nekem is volt. Álmomban egy magas, szőke, szemöveges nő voltam, szűk fekete mini kosztümben, és valami titkárnő vagy asszisztens féle voltam. A nő teljesen fiktiv volt, még csak hasonlót sem ismertem. És tudtam, hogy ki vagyok és nem értettem, hogy miért vagyok abban a testben.

A másikban a feleségem egyik barátnőjével majdnem szexeltem, a vicc az, hogy a nőt az életben ki nem álhatom, mert álszent, kétszínű és ájtatos.ű

De volt olyan is, h férfival voltam és tudtam, hogy álom és rábuktam a farkára és cumiztam.

márc. 13. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem mikor fiatal lány voltam volt több álmom egy olyan lánnyal, aki osztálytársam volt, de nem is boltunk nagyon jóban, vagyis nem nagyon beszéltünk. Viszont sok álmomban megjelent. Az egyik álmomban nálunk voltunk a szobámban, mindketten mackó poló, tök egyszerűen felöltözve és valami filmről beszélgettünk, de a film is fiktiv volt, a egy másik álmomban ő nagyon kövér volt, és pont eskűvője volt én meg segítettem neki öltözni, a harmadikban is ő volt, de abban a suliban voltunk és ő fiu volt, ha értitek, de a legfurább a legutolsó volt, amiben egy vmi nudostrandon voltunk ő teljesen meztelen én meg ruhában és mondta, hogy öltözzek már le, de nem akartam, mert sokan voltak.
márc. 13. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
az álmod jelenthet sok mindent. Mivel nem tudom, hogy milyen voltak az életkörülmények. De tegyük fel, hogy nem volt senkit, vagy egy nagy csalódáson voltál túl. Az álmodban ugye mindenki te vagy, a tudatalatt pedig egy olyan társat akarsz, aki úgy gondolkodik a világról mint te, úgy látja a nőket, ahogy te szeretnéd és azt szeretnéd, hogy úgy szeressen, ahogy te azt elvárod egy férfitől. De et csak egy tipp.
márc. 13. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
lehet, hogy furcsa, amit írok de ez lehet egyfajta tudat alatti apakomplexus, mondjuk valakinek korán meghal az apja, vagy elváltak a szülpk, vagy eleve nem ismeri az apját és van, hogy tudat alatt magadat okolod ezért, és ez vetül ki, abban semmi különös nincs, ha a gyerek vonzalmat érez az apja íránt, lánygyerekeknél az apa iránt, hiszen ő a férfiideál és egész életében a férfiakban az apját keresi
márc. 13. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Előző élet esetleg?
márc. 14. 05:40
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
0%
Én meg álmomban két kismacska voltam, és játszottam egymással. (Karinthy)
márc. 14. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!