Álmomban férfi vagyok ez jelent valamit?

Én tegnap azt álmodtam, hogy kiszálltam a fürdőkádből és amikor megtörölköztem, észrevettem hogy hímvesszőm van. De a testem többi része megmaradt nőinek.
Na ezt fejtsük meg. 😆

Szerintem kiváncsi vagy milyen lehet megélni a másik oldalról a szexualitást.
Nekem is voltak régen ilyesmi álmaim.
Ezen kívül meg annyira sok inger ér minket nap mint nap, hogy nem csoda ha összeálmodjuk azokat.
Persze lehet ebben sima kíváncsiság is, általában a nők irányába, milyen lenne a saját nemeddel nőként, de ezt te tudod mennyire érdekel. :)

Én férfi vagyok, de hasonló álmom nekem is volt. Álmomban egy magas, szőke, szemöveges nő voltam, szűk fekete mini kosztümben, és valami titkárnő vagy asszisztens féle voltam. A nő teljesen fiktiv volt, még csak hasonlót sem ismertem. És tudtam, hogy ki vagyok és nem értettem, hogy miért vagyok abban a testben.
A másikban a feleségem egyik barátnőjével majdnem szexeltem, a vicc az, hogy a nőt az életben ki nem álhatom, mert álszent, kétszínű és ájtatos.ű
De volt olyan is, h férfival voltam és tudtam, hogy álom és rábuktam a farkára és cumiztam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!