Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mennyire számít normálisnak...

Mennyire számít normálisnak az, ha megálmodjuk mások halálát?

Figyelt kérdés

Régen megálmondtam ismerősök halálát.

Volt egy nagyon jó barátom, akinek a nagyapja ugyan beteg volt, de még nem volt kórházba. Én pedig megálmodtam hogy kórházba kerül, és meghal. Nagyjából egy hét elteltével tényleg kórházba került és meghalt. Minden ugyan úgy történt ahogy álmomban, még a virrasztás is.

Aztán látásból ismert öregasszonyok is szintén ugyan úgy haltak meg nem sokkal az után mint ahogy megálmodtam.

Ez mennyire számít normálisnak, mert eléggé aggasztó visszagondolva ezekre

máj. 3. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Nullás szinten. Én már álmodtam azt, hogy megtámadnak az alien-ek, szeretkezek Cindy Crawford-dal, elmerülök egy hatalmas buborékszerű akváriumban és még az ezeken kívüli sok álom közül azt is, hogy találok egy szép kavicsot.

Egyszer találtam egy szép kavicsot, de a többi nem jött be.

máj. 3. 17:37
 2/6 anonim válasza:
100%

Totál véletlen. Én sok rokon haláláról álmomdtam. Van aki már meghalt van aki nem. Tudod egy dolog biztos az életben az a halál. Az, hogy véletlün erről álmodsz semmi.

Tini koromban gyakran álmodtam, hogy pizsomában mentem suliba véletlenül. Aztán mégse mentem soha úgy.

máj. 3. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt álmodtam a 2000-es években hogy üldöznek Hitlerék! 😂😂😂
máj. 3. 19:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Látom hogy vannak olyanok akik el poénkodják a témát, mert lehet egyszerűen félre értették a kérdést. Én most nem arról beszéltem hogy minden álmom valóssá vált, mert nyilvánvalóan nem. Viszont a halállal kapcsolatos álmok azok valóra váltak sajnos. És ez inkább engem meg rémiszt.

Annak idejében régen, eléggé gyakori volt, hogy megálmodtam más emberek halálát, az idők során ezt nem vettem komolyan, viszont most elgondolkoztam ezen, és éppen ezért is tettem fel ezt a kérdést. Egyébként meg kösz a válaszokat mindenkinek ment a zöld pont

máj. 3. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet ilyen képességed. Hogy mennyire gyakori, azt nem tudom.
máj. 3. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Én poénkodtam el, de nekem is van ilyen! 🙂 És egy kis idő elteltével bejön, de más is!
máj. 3. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!