Vajon az álmok világa csak a tudatalattink játéka, vagy egy másik valóság kapuja?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Akkor a valóságba megdugtam Jennifer Lopezt és nem tud róla "
Igen. Az élet is egy álom. Csak azért t'u'nik sokkal valóságosabbnak, mint a sima álom, mivel egyszerre milliárdnyi életforma álmodja, és ez megmerevíti. Az éjjeli álmot csak te álmodod, így nagyon instabil és meg is sz'u'nik, amikor felébredsz. Az élet viszont nem sz'u'nik meg, amikor lefekszel aludni, mert miközben te alszol és nem veszel részt a fenntartásában, addig több milliárd másik élőlény fenntartja helyetted. Ha az emberiség kollektívan felébredne és rájönne erre, akkor soha többé nem kéne dolgoznia meg szenvednie, mert mint az álomban, pusztán gondolattal teremhetne magának dolgokat. Azért kell dolgoznia az embernek és azért kell szenvednie, mert azt hiszi, hogy ez a valóság, és hogy ez megváltoztathatatlan. A hite tartja fenn ezt a rémálomvalóságot, amiben élünk.

válasza:6.
Nekem ezek skizofrén vízióknak tűnnek. Nyilvánvalóan nincs ilyen, amiket te kitalálsz, beképzelsz, kijelentő módban előadsz.

válasza:#7
Mi nincsen?
Aminek nem vagy tudatában, az nem létezik. Erre az alapvető tényre hívtam fel a figyelmet. De úgy látszik, nem érted ezt se.

válasza:8.
Nincs ilyen tény. Ha ez így működne, akkor csak befogod a szemed a sínek között, amikor a jön a vonat. Így nem tudna elütni.

válasza:#9
Te a "tudatában levést" lesz'u'kíted a látásra. Hiába fogod be a szemed, mert akkor is tudatában vagy a dolognak, ha nem a szemeden keresztül, akkor a többi érzékszerveden keresztül. A sejtjeid és atomjaid is érzékszervekként m'u'ködnek ebben esetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!