Milyen egyedi, vagy visszatérő (sablon rémálmaid) vannak? (Leírásban az összes rémálom sablon, ami velem megtörtént). Vajon veled is előfordul egyszer, vagy többször valamelyik?
Összeszedtem az összes olyan rémálom sablont, ami eszembejutott, hogy megtörtént már velem egyszer, vagy többször is.
-Olyan dolgot teszel, amit a valóságban soha nem tennél: megcsalod a párod, megkínzod a kutyád, súlyosan megversz vagy megölsz valakit. Az egész végig bűntudattal és undorral jár.
-Hirtelen elesel vagy zuhansz. Reflexszerű, pánikszerű felriadás követi. Gyakran nem is álom közben történik, hanem az elalvás és az ébrenlét határán.
-Nincsenek fogaid, vagy mozognak, lazák, kiesnek.
-A valóságban már rég kijártad az iskolát, mégis ott ülsz az iskolapadban, és az érettségire vagy egy vizsgára vársz.
-Egy régen meghalt kutya, vagy rokon, családtag újra él, vagy zombiszerűen visszatér. Esetleg a hűtött, élettel összeegyeztethetetlen halottasházban van és él, várja, hogy "kimentsék".
-Nincs rajtad nadrág, vagy teljesen meztelen vagy, és így kell iskolában vagy emberek között lenned.
-Egy régen eladott házadban vagy, ahol már nem lenne szabad lenned, ezért bujkálnod kell az új tulajdonos elől.
-Üldöznek, meg akarnak ölni, de nem tudsz elfutni. Vagy túl nehéz vagy, lehúz a gravitáció, vagy túl könnyű, nem tudsz rendesen elrugaszkodni, mintha a Holdon mozognál. Aki követ, az normálisan fut.
-Egy számodra fontos tárgyat súlyosan összetörsz vagy tönkreteszel - például az autódat totálkárosra töröd -, és azonnal tudod, hogy nem javítható, visszafordíthatatlan.
-Szexuális helyzetbe kerülsz az édesanyáddal vagy egy közeli barátoddal, teljesen függetlenül a nemedtől vagy a szexuális irányultságodtól. Az élmény kifejezetten zavaró és felkavaró.

válasza:A valóságban már rég kijártad az iskolát, mégis ott ülsz az iskolapadban, és az érettségire vagy egy vizsgára vársz.
És bizonygatom hogy PhD-m van elméleti fizikából ezért nem kell magyarból újra érettségiznem.
12.-es. Ugye milyen abszurd? Én is már 9 éve elvégeztem az egyetemet IS, és még mindig álmodok időnként olyat, hogy fél év van hátra az érettségiig és ott ülök a középiskola padjaiban és full nyomasztó az egész.
Az a durva, hogy visszaemlékezve akkor ezt nem így éltem meg, tehát nem magyarázza meg, hogy most miért álmodok erről úgy, mintha akkora trauma lett volna...

válasza:Ez a fogas dolog annyira gyakori, hogy konkrétan egy olyan embert nem tudok mondani azok közül, akikkel beszéltem álmokat, akinek ne lett volna legalább egyszer, de inkább többször ilyen álma.
Talán itt inkább az a kérdés, hogy van-e olyan ember, aki nem álmodott még ezzel :D
Ja, ha álmában üldözik az embert, szinte senki sem tud normálisan futni. Vagy a levegőben kalimpál a lábaival, vagy túl nagy a gravitáció és alig bír felállni is. Én előbbi típus vagyok, egy jó barátom az utóbbi.

válasza:Én pont ma reggel álmodtam halállal
Sajnos ebredes után ha nem írom le, akkor kb 2 perc után kiesik az egész, de a végén átment szexuális tartalomba... ami azért érdekes mert én az életben egyébként aszex vagyok, tehát nem tudom milyen érzés, de álmomban mégis érzem...
most ovulalok, talán ez teszi
A lényeg hogy meghalt egy férfi párja és én lecsaptam rá rögtön
Ez a fő szál, de már a legtöbb része kiesik

válasza:86%
A kihulló fogas sokszor megvolt, plusz párszor lemészároltam a bántalmazó osztályomat (általában rájuk gyújtottam a tantermet).
Mondjuk ezt szerintem minden csak nem rémálom. Ez inkább egy csoda álom. Én a mai napig szívesen megtenném az én bántalmazóimmal :D
És álmodban szexuális izgalmat éreztél, átéltél, vagy csak az az álom történt meg különös érzelmek nélkül?
Azért is kérdezem, mert rám pl jellemző, hogy álom közben sokkal izgatottabb tudok lenni, mint a valóságban.

válasza:Azt a valóságban is érzem ahogy írtam ovulacio közben
Mint most, valiszínű azért is volt az álom
De álomban már többször átéltem mindent is, ami szexszel kapcsolatos, pedig az életben nyilván nem tudom hogy milyen...
És nagyon intenzívek szoktak lenni ezek az álmok valóban.

válasza:Kihulló fogas álmom egyszer volt.
Egyszer álmodtam olyat, hogy öngyilkos lettem (ezt csak így tudtam), és derékig érõ vízben álltam. Anyukám ott állt a parton és nem tudtam odamenni hozzá.
(Ebbõl az álomból ébredve eltökéltem, hogy akármi lelki nyomorom is legyen, öngyilkos nem leszek soha.)
Egyszer volt olyan álmom, hogy egy komodói varánusz garázdálkodik a kertünkben és elkapja a kutyáinkat, míg én a ház ablakából nézem.
Kb. ennyi. Nagyon ritkán álmodok ijesztõt. Zuhanós pl. sose volt, csak repülés néha.
Iskolával meg vizsgával se álmodom soha. Mondjuk én végig kitûnô voltam, úgyhogy nincs rossz élményem iskolából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!