Már egy ideje, hogy mindig vonatozok, útazok álmomban. Már idegesít, hogy évek óta majdnem minden álmom ez?
Olyan nincs, hogy 7 napból (éjjelből) 4 ne utazás lenne. Utazok valahová. Felkelek, pisilek egyet, és megint utazok. De mindig vonattal megyek. De egy éjjel, ha felkelek többször is utazást álmodok. pl. pisilni, visszafexek, megint vonatozok. Városokba, falvakba, erdős terület, kiránduló központ stb... Majdnem minden fele megyek álmomba. És még rendesen el is fáradok.
És még forgószeleket látok, de nem érnek el, legtöbbször csak úgy távol vannak. Vagy ha közelednek, akkor irányt váltanak. Jó érzés, amikor látok egy hármas forgoszelet, jön felém (Fasza meg minden, de menekülni kéne), de hirtelen irányt vált(anak), és van egy olyan kielégült(?) érzésem az álmomban, hogy ilyet is láttam.
Sokszor utazok, sokszor forgószeleket, özönvizeket, nagy folyókat látok.
De a leggyakoribb a vonatozás. Egyfolytába megyek valahová.

válasza:Nagy változás, amit félig bevállaltàl, de azóta halogatod, nem veszed végig.
Turbulencia, örvények az álomban - turbulencia, változékonyság az életben azzal a döntéssel kapcsolatban, és ezt távol tartanád magadtól.
Felszálltál a vonatra, látod a forgószeleket, nem érsz oda a célhoz.
A vonatozás és a forgószeles külön álom mindig.
De a forgószeles félelmetes, de jó is egyben, mert többszörös-ilyen hármas vagy több forgószél jön egyszerre, érne közel, de irányt vált és elmegy más fele. És akkor jön az, hogy Húúúú de fasza volt! De szerencse, hogy nem jöttek ide:))))))).
De az vonatozás egy kissé idegesít, mert rendesen kifáraszt, mint egy rendes hossssszu utazás.
Kapcsolódó kérdések:
A kalauz nem tudta, már sokadszor ígéri, hogy megkérdezi, egyszer így, egyszer úgy. De mi az igazság? valaki tudja ezt pontosan?
Pénteken egy hosszabb vonat útra megyek s ötletek kellenének, lám mivel lehet eltölteni azt a 4-5 órát oda és majd vissza. Könyvet most nem szeretnék olvasni, mert amit szerettem pár napja végeztem vele, eléggé hosszú volt és még emésztgetem :D Hárman megyünk de mivel...
Egyáltalán mitől függ, hogy valakinek 44, 40 vagy ennél kisebb mm-es óra áll jól? Egyéni preferencia, vagy van erre valami "szabály" azért...?
Van amikor lekésem a vonatot valamikor luxus vonaton vagyok vagy valamikor esik az eső és úgy vonatozom. Nem értem mit jelenthet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!